Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εκπτώσεις με όρους αντί για οριζόντιες μειώσεις τιμών

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εκπτώσεις με όρους αντί για οριζόντιες μειώσεις τιμών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μετά τις συσκέψεις, τα παρακάλια, τις διαρροές για μειώσεις 30%, τις δηλώσεις για μειώσεις 25% και το υπόλοιπο γαϊτανάκι με τα πανάκριβα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, που είναι απαγορευτικά για πολλούς Ελληνες, ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Δεν υπάρχει οριζόντια μείωση στις τιμές. Οι ακτοπλοϊκές εταιρείες απάντησαν με εκπτώσεις που αφορούν λίγους καθώς θέτουν όρους προϋποθέσεις.

Προσφέρουν «πακέτα» που απευθύνονται κυρίως σε οικογένειες που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο και ίσως κάποια στιγμή επεκταθούν και στους δικαιούχους του market pass.

Μοναχικοί ταξιδιώτες και ζευγάρια δεν επωφελούνται. Η έκπτωση αφορά εισιτήρια με επιστροφή. Δεν αφορά όσους έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους και αρχίζει να ισχύει από τις 18/7.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της SEAJETS όπου αναφέρει συγκεκριμένα «Η SEAJETS, σε συνεννόηση με την Ελληνική Κυβέρνηση –και παρά  τη μεγάλη αστάθεια στις τιμές καυσίμου οι οποίες αυξήθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα κατά 8-10%– για το δημόσιο συμφέρον διευρύνει την εκπτωτική πολιτική της και ανακοινώνει συνολικά τις επιπλέον παρακάτω εκπτώσεις που ισχύουν για την έκδοση εισιτηρίων από την 18η Ιουλίου και για ταξίδια έως και την 18η Σεπτεμβρίου».

Blue Star και Hellenic Seaways

Ο Όμιλος Attica στις εταιρείες blue star ferries και Hellenic Seaways ανακοίνωσε εκπτώσεις περίπου 20% στις μετακινήσεις από 3 έως 5 άτομα με ΙΧ σε όλους τους προορισμούς από τον Πειραιά και προς Πειραιά.

Παράλληλα αυξάνει την έκπτωση στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού από το 25% στο 50%.

SEAJETS

Προσφέρει έκπτωση σε τετραμελείς οικογένειες με το όχημά τους κατά 30% στα εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Επίσης έκπτωση 20% στους μόνιμους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου ενώ για τους μόνιμους κατοίκους Δωδεκανήσων έκπτωση 40% στη γραμμή Σητεία – Δωδεκάνησα.

Έκπτωση σε τρίτεκνους κατά 30% στα εισιτήρια με επιστροφή, ενώ για τους πολύτεκνους ισχύει ήδη η έκπτωση 50%.

Αναλυτικά οι εκπτώσεις που προσφέρουν οι εταιρείες σε επιβάτες και συγκεκριμένες ακτοπλοϊκές γραμμές έχουν αναρτηθεί στα σάιτ τους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter