Αλαφούζος κατά Βρούτση: «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο…»

Αλαφούζος κατά Βρούτση: «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο…»
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA Aleksander Ceferin και αρμόδιων υπουργών στην οποία είχαν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

To Documento έγραψε για «αυτογκόλ Βρούτση από τα αποδυτήρια: Αυτοκρεμάστηκε στα μανταλάκια με την ψηφιακή ταυτοποίηση» και σήμερα πήρε θέση για τα μέτρα της κυβέρνησης στα γήπεδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

Διαβάστε επίσης: Αυτογκόλ Βρούτση από τα αποδυτήρια: Αυτοκρεμάστηκε στα μανταλάκια με την ψηφιακή ταυτοποίηση

Σε «τιτίβισμα»- καρφί κατά του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση ανέφερε:

«Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια». Δήλωση Βρούτση… Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;».

Το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση για την λειτουργία της ψηφιακής διαδικασίας εισόδου στα γήπεδα στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Τη δυνατότητα να ταυτοποιούν το εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet έχουν από σήμερα, 9 Απριλίου, οι φίλαθλοι, ώστε να εισέρχονται ψηφιακά στο γήπεδο στους αγώνες της Super League 1, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος. Με τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφαλείας στα γήπεδα. Ταυτόχρονα, απελευθερώνεται ένας σημαντικός αριθμός αστυνομικών δυνάμεων από το έργο της φύλαξης κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επισημαίνεται ότι μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δηλαδή στις 12 Μαΐου 2024, θα ισχύει υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, τόσο με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet, όσο και με το συμβατικό εισιτήριο, ώστε οι φίλαθλοι και οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής στη νέα διαδικασία και να προετοιμαστούν καταλλήλως».

Ο Γ. Βρούτσης δεν τήρησε τη δέσμευση του και γι’ αυτό ο Γιάννης Αλαφούζος τον κρέμασε στα μανταλάκια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter