Άλκης Καμπανός: Το μήνυμα που εμφανίζεται στις στάσεις λεωφορείων της Θεσσαλονίκης (Video)

Άλκης Καμπανός: Το μήνυμα που εμφανίζεται στις στάσεις λεωφορείων της Θεσσαλονίκης (Video)
(Τhesstoday.gr)

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη αλλά και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης αποφάσισε σε όλες τις στάσεις όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΘ, να εμφανίζεται το μήνυμα: «ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ».

Η Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη, παρουσία του πατέρα του Αριστείδη Καμπανού και της αδελφής του Μαρίας, άναψε στη μνήμη του νεαρού φοιτητή, συμβολικά 19 κεριά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι στημένο στο σημείο της δολοφονίας πανό με σύνθημα «Γινόμαστε ένα για τον Άλκη», καλώντας τους φιλάθλους διαφορετικών συλλόγων να φωτογραφηθούν φορώντας τα χρώματα των ομάδων τους.

Σε δήλωση του ο πατέρας του Άλκη υπογράμμισε: «Μαζευτήκαμε εδώ να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Άλκη και μαζί και στα άλλα παιδιά», καθώς «τα δυο τελευταία χρόνια θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Δυστυχώς  προσπαθούσαμε όλο αυτόν τον καιρό να είναι ο Άλκης το τελευταίο θύμα».

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός: Άναψαν 19 κεριά στη μνήμη του στις 00:19

Δίκη Άλκη Καμπανού: Ισόβια για 7 καταδικασθέντες, πολυετείς καθείρξεις για τους άλλους 5

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter