«Αλληλοτρώγονται» στη ΝΔ: Επίδειξη δύναμης της ακροδεξιάς του Άδωνη και του Σαμαρά (Video)

«Αλληλοτρώγονται» στη ΝΔ: Επίδειξη δύναμης της ακροδεξιάς του Άδωνη και του Σαμαρά (Video)

«Αλληλοτρώγονται» στη ΝΔ μετά την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να εντάξει και να αναβαθμίσει στο κόμμα του, τους εθνικιστές και τους ακροδεξιούς που εκφράζονται από τον πρώην πρωθυπουργό(και πρώην Πολιτική Άνοιξη), Αντώνη Σαμαρά, και τους πρώην ΛΑΟΣ βουλευτές, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη.

Θεωρώντας προφανώς πως το κόμμα τους ανήκει –αφού τους έχει δώσει τα κλειδιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης– στοχοποιούν πλέον τον Νίκο Δένδια(και όχι μόνον) ο οποίος τόλμησε να διαφοροποιηθεί.

Έτσι ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος, Άδωνης Γεωργιάδης κατόρθωσε να μετατρέψει την κοπή της πίτας του σε «show» επίδειξης ακροδεξιάς δύναμης συνεπικουρούμενος από τους γνωστούς «δημοσιογράφους», Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Άρη Πορτοσάλτε.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας επίσης ο Άδωνης υπογράμμισε την φιλία του και τους δεσμούς του με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όχι μόνον με τα λόγια του αλλά και με tweet όπου μέσα από τις αγκαλιές του με τον πρώην πρωθυπουργό επιβεβαιώνει και υπογραμμίζει την δύναμή τους στο κόμμα…

Ύμνοι στον Αντώνη Σαμαρά

«Μου λέει τώρα ο ιερέας, μην ξεχάσεις να αναφέρεις την επική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά για το μακεδονικό στη Βουλή. Ήταν μια ομιλία μάθημα ιστορίας όπου έκανε υπρηφάνους όλους τους Έλληνες…», είπε συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τη βοήθεια ιερέων!

Στη συνέχεια, ο Άδωνης Γεωργιάδης επανέλαβε τους γνωστούς ύμνους για τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έδωσε φυσικά το παρών στην κοπή της πίτας του αντιπροέδρου τον οποίο εκείνος έφερε στη ΝΔ.

Αλλά ο Άδωνης Γεωργιάδης κατέγραψε τα αισθήματά του για τον πρώην πρωθυπουργό και μακεδονομάχο, Αντώνη Σαμαρά στο Twitter. Δεν δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει και ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό της κρίσης. Στο βίντεο και η μεγάλη αγκαλιά των Γεωργιάδη και Σαμαρά:

Επίθεση σε Δένδια:

Παράλληλα επιτίθεται στον Νίκο Δένδια ο οποίος πρόσφατα είχε αναφερθεί στο ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 18% που είχε λάβει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2012, προκαλώντας τις αντιδράσεις των «σαμαρικών». Παράλληλα κατά τη συζήτηση της Συνθήκης των Πρεσπών είχε απομονώσει την Χρυσή Αυγή ενώ στη συνέχεια σε συνέντευξή του είχε καταφερθεί κατά της ακροδεξιάς πολιτικής και ρητορικής.

Αλλά ο γνωστός Άδωνης Γεωργιάδης απάντησε κατά την ομιλία του στην κοπή της πίτας (του):

«Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών», απάντησε (καταχειροκροτούμενος) με προσωπική αιχμή κατά του Ν. Δένδια ο οποίος είχε καταχειροκροτηθεί και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν είχε «ταπώσει» τη Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε ακόμα: «Μαλλιοκούβαρα» στη ΝΔ: Δεν διαψεύδει ο Καραμανλής την επικοινωνία με Δένδια

https://www.youtube.com/watch?v=ppcv-2IhVGs

Διαβάστε ακόμα: Δένδιας – Μητσοτάκης: Δυο «ξένοι» στο ίδιο κόμμα!

Από τη μεγάλη γιορτή επίδειξης δύναμης του πρώην στελέχους του ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Άρης Πορτοσάλτε(ΣΚΑΪ) και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (πρώην ΣΚΑΪ και νυν Πρώτο Θέμα) που επίσης αποθεώθηκαν από τους… ο παδούς τους καθώς το πλήθος φώναζε «Άδωνη γερά, να φύγει Αριστερά»…

Η σημερινή απάντηση από την εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ραδιουργίες του Άδωνη κατά του Κυριάκου

Από την εσωκομματική επίδειξη δύναμης, στην οποία έδωσε το παρών και ο Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, ενοχλήθηκε η εφημερίδα «Δημοκρατία», που πρόσκειται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο πρωτοσέλιδό της, απαντά στην επίδειξη του «γαλάζιου» αντιπροέδρου και των «σαμαρικών». Κάνει λόγο για «ραδιουργίες του Άδωνη κατά του Κυριάκου», χαρακτηρίζοντας αρχηγική την εμφάνιση του Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος χαρακτηρίζεται «καιροσκόπος» με τις πλάτες του Αντώνη Σαμαρά. 

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα που προσπαθεί να ξεπεράσει την εσωτερική κρίση μόνον με επίθεση στην κυβέρνηση και στους θεσμούς…

Διαβάστε ακόμα: «Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Πειραιώς: Νέο επεισόδιο Δένδια-Αυγενάκη

Διαβάστε ακόμα: Ήταν και το «κορίτσι του ΚΕΕΛΠΝΟ» στην πίτα του Άδωνη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter