Αν Χάθαγουεϊ: Μίλησε πρώτη φορά για την αποβολή της ενώ υποδυόταν την έγκυο στο θέατρο

Αν Χάθαγουεϊ: Μίλησε πρώτη φορά για την αποβολή της ενώ υποδυόταν την έγκυο στο θέατρο

Την απόφαση να εξομολογηθεί μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε ως γυναίκα πήρε η Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή της  πως η πρώτη εγκυμοσύνη της δεν πήγε καλά, αφού έχασε το μωρό που κυοφορούσε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Vanity Fair μίλησε για την αποβολή που είχε το 2015, η οποία μάλιστα συνέπεσε χρονικά με ένα θεατρικό έργο στο οποίο πρωταγωνιστούσε υποδυόμενη μία έγκυο γυναίκα.

Πρόκειται για την παράσταση «Grounded» στην οποία υποδυόταν μία πιλότο στην πολεμική αεροπορία, που μένει έγκυος και πρέπει να εγκαταλείψει το πεδίο της μάχης.

«Η πρώτη εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως «κάθε βράδυ έπρεπε να γεννάω επί σκηνής» για τις ανάγκες του ρόλου. Αργότερα, αντιμετώπισε προβλήματα γονιμότητας, μέχρι που ανακοίνωσε ότι περίμενε τον πρώτο της γιο.

Το 2019, είχε γράψει στο Instagram: «Δεν είναι για ταινία… Πέρα από την πλάκα, για όλους όσοι περνούν την κόλαση της υπογονιμότητας, να ξέρετε ότι δεν ήταν μια ίσια γραμμή καμία από τις εγκυμοσύνες μου. Σας στέλνω πολλή αγάπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Όταν ρωτήθηκε για το τι πραγματικά κρυβόταν πίσω από αυτή τη φωτογραφία, η Αν Χάθαγουεϊ παραδέχτηκε: «Δεδομένου του πόνου που ένιωσα ενώ προσπαθούσα να μείνω έγκυος, θα ήμουν ανειλικρινής να δημοσιεύσω κάτι σούπερ χαρούμενο, όταν ξέρω ότι η ιστορία είναι πολύ πιο διαφοροποιημένη από αυτό και για εμένα και για τον καθένα».

Η Αν Χάθαγουεϊ είναι μητέρα δύο παιδιών, του Τζόναθαν που ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2016 και του Τζακ που γεννήθηκε το 2019.

Διαβάστε επίσης:





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter