Ανδρέας Λοβέρδος: «Δεν θα αποσυρθώ από την πολιτική αν δεν εκλεγώ και τον Ιούνιο»

Ανδρέας Λοβέρδος: «Δεν θα αποσυρθώ από την πολιτική αν δεν εκλεγώ και τον Ιούνιο»

Την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα αυξήσει κι άλλο τα ποσοστά του στις εκλογές του Ιουνίου 2023 εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δεν εξελέγη βουλευτής στον Β1 Τομέα Αθηνών όπου ήταν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε δημόσια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τόνισε ότι το κόμμα του επιδιώκει να εκφράσει τον κόσμο της κεντροαριστεράς και του κέντρου και κάλεσε τους ψηφοφόρους που πήγαν στη ΝΔ από φόβο μήπως  επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, προβλέπει ότι με την ενισχυμένη αναλογική «είναι απολύτως δεδομένο ότι θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ. Χρειάζεται ένα 37,5% με επτακομματική Βουλή και σου λένε ότι χρειάζονται 39%. Είναι μια προσπάθεια να παραμείνουν οι ψηφοφόροι της και να μην επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο έφυγαν».

Επίσης, επεσήμανε ότι σε περίπτωση που δεν εκλεγεί και στις εκλογές του Ιουνίου δεν  θα εγκαταλείψει την πολιτική. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «είμαι έμπειρος, είμαι καθηγητής πανεπιστήμιου και ενεργός δικηγόρος. Είμαι στην πολιτική επειδή την αγαπώ, όχι επειδή δεν είχα τι να κάνω. Ο δρόμος μου είναι αυτός μιας νέας αρχής. Σε καμία περίπτωση δε θα αποσυρθώ».

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter