Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά, ούτε και ποινικά

Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά, ούτε και ποινικά

Την πεποίθησή του ότι η υπόθεση των υποκλοπών δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με δήλωσή του μετά τη συνάντησή του με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Το πρωί της Δευτέρας (3 Απριλίου 2023), ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο υποκλοπών: Αίτημα επίσπευσης της έρευνας για την παρακολούθησή του ζητά ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο έκανε την εξής δήλωση:

«Ήρθα σήμερα εδώ, που χτυπά η καρδιά της Δικαιοσύνης και κατέθεσα στον κ. Ελευθεριάνο αίτηση επίσπευσης της εισαγγελικής έρευνας, που αφορά το ζήτημα των υποκλοπών. Η υπόθεση αυτή δεν θα παραγραφεί ούτε πολιτικά ούτε ποινικά. Και να είναι σίγουροι οι υπεύθυνοι ότι θα αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρού κράτους δικαίου. Είναι μια ευρωπαϊκή χώρα κι έχουμε χρέος, -όλο το πολιτικό σύστημα- να μην επιτρέψουμε να εκτεθεί ξανά η χώρα μας διεθνώς με τέτοιες ποινικά απαράδεκτες πράξεις εις βάρος πολιτών, εις βάρος των ανθρώπινων δικαιωμάτων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter