Ανοίγει τα χαρτιά του εν όψει προεκλογικής περιόδου ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο

Ανοίγει τα χαρτιά του εν όψει προεκλογικής περιόδου ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο

Τα χαρτιά του αναμένεται να ανοίξει το  μεσημέρι της Τρίτης από το Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας τη στιγμή που η χώρα βαίνει ολοταχώς προς τις εθνικές κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κάνει αναφορά στα τρέχοντα σημαντικά ζητήματα αλλά κυρίως στον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της προεκλογικής περιόδου.

Δείτε επίσης: Στο Ζάππειο αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Θα αναφερθεί στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς τις εκλογές

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναλύσει την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το φλέγον θέμα των υποκλοπών και μέχρι την ημερομηνία των εκλογών.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα απαντήσει και σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του εγχώριου και ξένου Τύπου.

Το ενδιαφέρον πάντως των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου στρέφεται τώρα στις τρεις μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις αρχής γενομένης μεθαύριο Τετάρτη στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου. Την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην Πάτρα και την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με αντικείμενο τις υποψηφιότητες δεν αποκλείεται να μετατεθεί για την άλλη εβδομάδα αν και όλα είναι ανοιχτά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter