Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή: Πώς λειτουργούν σήμερα εμπορικά, σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή: Πώς λειτουργούν σήμερα εμπορικά, σούπερ μάρκετ

Λόγω έναρξης των χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά τόσο σήμερα, Κυριακή 14/01 όσο και την επόμενη Κυριακή 21/1.

Το προτεινόμενο ωράριο για τη λειτουργία των καταστημάτων 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Τα εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα ανοίγουν επίσης στις 11:00 το πρωί, αλλά θα μείνουν ανοιχτά εώς τις 20:00 το βράδυ.

Πώς λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ

Οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μένουν σήμερα κλειστές. Εξαίρεση αποτελούν τα LIDL, που στις περισσότερες περιοχές θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 20:00 (ενώ σε ορισμένες κλείνουν στις 18:00). Στην επίσημη ιστοσελίδα τους υπάρχει το ωράριο ανά περιοχή.

Ανοιχτά θα είναι επίσης δύο καταστήματα του ΑΒ Βασιλόπουλος, σε Metro Mall και Πειραιώς, με ωράριο 11:00 – 20:00, όπως αναφέρεται στη σελίδα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Σκλαβενίτης και Μασούτης κρατούν σχεδόν όλα τα καταστήματά τους κλειστά. Ωστόσο ο Σκλαβενίτης στο Eπιχειρηματικό Πάρκο Smart Park, στα Σπάτα, θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 20:00. Με ωράριο 07:00 – 23:00 θα λειτουργήσει ο Μασούτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Υψηλές προσδοκίες

Υψηλές είναι οι προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από τις χειμερινές εκπτώσεις όπως επισήμανε προ ημερών ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, ενώ παράλληλα επέστησε την προσοχή των εμπόρων για τη σωστή – σύμφωνα με τη νομοθεσία – παρουσίαση των μειώσεων στις τιμές.

«Η χειμερινή εκπτωτική περίοδος ξεκινά και οι εμπορικές επιχειρήσεις όλης της χώρας περιμένουν πολλά από αυτήν», τόνισε ο κ. Καφούνης και πρόσθεσε πως είναι η περίοδος όπου πρέπει να αδειάσουν τα ράφια από τα εμπορεύματα της προηγούμενης περιόδου ώστε να γεμίσουν με νέα, ανοιξιάτικα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter