Αντιδήμαρχος Λουτρακίου στο documentonews.gr: «Πέρασε από 6 οικισμούς η φωτιά – Κάηκαν σπίτια»

Αντιδήμαρχος Λουτρακίου στο documentonews.gr: «Πέρασε από 6 οικισμούς η φωτιά – Κάηκαν σπίτια»
Πηγή φωτογραφίας: pyrkagianews

Για «τεράστιο μέτωπο» έκανε λόγο μιλώντας στο documentonews.gr ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου Αθανάσιος Μουζάκης, αναφορικά με την πυρκαγιά που καίει την περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τον κ. Μουζάκη, η φωτιά έχει ήδη κάψει άγνωστο αριθμό σπιτιών στην περιοχή, ενώ το μέτωπο αυτή την ώρα κινείται νοτιοανατολικά προς τους οικισμούς Καλαμάκι, Κατουνίστρα και Δαναός. Όπως εξηγεί, οι περιοχές αυτές είναι κατάφυτες από δέντρα, ενώ υπάρχουν και πολλά εξοχικά σπίτια.

«Αν είναι δυνατόν ξεκίνησε από έναν οικισμό, τον Πευκιά, και πέρασε από τουλάχιστον 6 οικισμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήmαρχος Λουτρακίου τόνισε πάντως ότι όλοι οι απειλούμενοι οικισμοί έχουν εκκενωθεί, ενώ στα σπίτια περιπολούν αστυνομικοί και πυροσβέστες προκειμένου να απομακρύνουν όλους τους κατοίκους.

Σε ό,τι αφορά τις κατασκηνώσεις και τον οίκο ευγηρίας που βρίσκονται στην περιοχή, ο κ. Μουζάκης ξεκαθάρισε ότι έχουν εκκενωθεί, με τα νεαρά παιδιά να έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια στο Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ οι ηλικιωμένοι από τον οίκο ευγηρίας Ελπίς βρίσκονται στο συνεδριακό κέντρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter