Αντώναρος: Η κυβέρνηση κυριολεκτικά δείχνει να τα έχει χαμένα

Αντώναρος: Η κυβέρνηση κυριολεκτικά δείχνει να τα έχει χαμένα

«Μέχρι τώρα μιλούσα για έλλειψη σχεδιασμού και συντονισμού. Τώρα πρόκειται απλά για ασυναρτησία στις κινήσεις και τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης που κυριολεκτικά δείχνει να τα έχει χαμένα», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά τους αντικρουόμενους χειρισμούς της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Και συμπληρώνει μεταξύ άλλων:

«Τελικά θα πρέπει να αποφασίσουν και να πουν στους Έλληνες πολίτες τι κάνουν; Ακούνε τους ειδικούς η όχι; Η αποφασίζουν ανάλογα με τη μέρα; Γιατί, ας μη το ξεχνάμε, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Μεχρι τώρα μιλούσα για έλλειψη σχεδιασμού και συντονισμού. Τώρα πρόκειται απλά για ασυναρτησία στις κινήσεις και τις αποφάσεις μιας κυβέρνησης που κυριολεκτικά δείχνει να τα έχει χαμένα.

Αλλα το μεσημέρι, αλλα το βραδακι με τα σχολεία. Τους το είπαν, λέει , οι ειδικοί.

Α ναι; Τελικά θα πρεπει να αποφασίσουν και να πουν στους Ελληνες πολιτες τι κάνουν; Ακούνε τους ειδικους η όχι; Η αποφασίζουν ανάλογα με τη μέρα; Γιατι, ας μη το ξεχνάμε, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Κι αν τελικά τους ακούν, τότε γιατι αποσιωπούν και δεν εφαρμόζουν όλα όσα τους λένε — και μάλιστα δημόσια;

1. Οτι τα τεστ θα πρεπει να συνταγογραφούνται και να πληρώνονται απο τον ΕΟΠΥΥ

2. Οτι θα πρεπει να πυκνώσουν ΠΟΛΥ — όχι μόνο.στα χαρτια — τα δρομολογια των αστικών συγκοινωνιών.

3. Οτι χρησιμο θα ηταν να ανακληθούν στην ενεργό υπηρεσία ( εφόσον το επιθυμούν) γιατροί και νοσηλευτές της εντατικής που έχουν συνταξιοδοτηθεί τα τελευταία 2 με 3 χρόνια.

Κι αλλά πολλά για τα οποία θα επανέλθω.

Αλλά όταν στην κορυφή της κυβερνησης ασχολούνται με τη γκλαμουρια τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και φτωχαίνει δε νομίζω ότι οι κρατούντες διακρίνονται για ευθυκρισία και ενσυναίσθηση για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Και -επιμένω — κυρίως τη φτώχεια που θερίζει.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter