Ανώγεια: «Καταθέστε την αλήθεια για να κοιμάστε ήσυχα τα βράδια», λέει η οικογένεια Ξυλούρη

Ανώγεια: «Καταθέστε την αλήθεια για να κοιμάστε ήσυχα τα βράδια», λέει η οικογένεια Ξυλούρη

Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού στ’ Ανώγεια, που εξακολουθεί να συγκλονίζει, απευθύνει η οικογένεια του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, δια των συνηγόρων της Γ, Κοκοσάλη και Σ. Βρέντζο.

«Να καταθέσουν όσα πραγματικά είδαν» ζητά η πλευρά Ξυλούρη, σύμφωνα με το cretalive.gr καθώς – όπως υποστηρίζεται – υπάρχει απροθυμία να καταθέσουν επισήμως και μιλούν μόνο προφορικά και ανεπίσημα.

«Αυτό που ζητάμε είναι να καταθέσουν μόνο την αλήθεια για να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ» δήλωσε ο Γ. Κοκοσάλης, ο οποίος υποστηρίζει ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε εντελώς διαφορετικά από την εκδοχή που παρουσιάζει η οικογένεια Καλομοίρη.

Διαβάστε επίσης: Ανώγεια: Οι δύο εκδοχές για το διπλό φονικό – «Κλειδί» η ιατροδικαστική εξέταση και οι κάλυκες

Σύμφωνα με όσα λέει η συγκεκριμένη πλευρά, οι περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος εκτέλεσε τον Γιώργο Ξυλούρη ενώ ο πατέρας του ήταν ζωντανός και πεσμένοι και οι δύο κάτω. Αυτή είναι και η εκδοχή που δίνει η οικογένεια του 30χρονου Ξυλούρη.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το διπλό φονικό αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας, ενώ «κλειδί» αποτελεί η εξέταση στους κάλυκες που περισυνελέγησαν από το σημείο του εγκλήματος, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν χρησιμοποιήθηκε ένα ή δύο όπλα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter