Απαγόρευσε συγκέντρωση στην Ομόνοια η αστυνομία, λόγω της επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού

Απαγόρευσε συγκέντρωση στην Ομόνοια η αστυνομία, λόγω της επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού
Gianluigi Guercia/Pool via AP

Η Αστυνομία προχώρησε σε απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε εξαγγελθεί για αύριο το απόγευμα στην Ομόνοια από μέλη του «Ελληνικού Συλλόγου Φίλων Κασμίρ» λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του πρωθυπουργού της Ινδίας.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι θα συναντηθεί το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη.

Στις 13:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον κ. Μόντι, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών.

Το Κασμίρ είναι η περιοχή ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν και συχνά γίνεται θέατρο βιαιοτήτων και συγκρούσεων.

«Η απαγόρευση επιβάλλεται καθώς απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή από τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνάθροισης» επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση της δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί την 25-8-2023 και ώρα 17:00 στην Πλατεία Ομονοίας, από μέλη του “Ελληνικού Συλλόγου Φίλων Κασμίρ” λόγω της επίσκεψης στη χώρα μας του πρωθυπουργού της Ινδίας, στο αστικό δίκτυο που περικλείει την περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομία Αθηνών κατά το χρονικό διάστημα από 00.00 της 25-08-2023 έως και την 23:59 της 25-08-2023.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή από τη διεξαγωγή της ανωτέρω συνάθροισης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter