Απίστευτη χυδαιότητα Στεφανίδου: Δεν έχουμε ασθενοφόρα και έχουν πάει 10 στην επιχείρηση για το Ναυάγιο στην Πύλο (Video)

Απίστευτη χυδαιότητα Στεφανίδου: Δεν έχουμε ασθενοφόρα και έχουν πάει 10 στην επιχείρηση για το Ναυάγιο στην Πύλο (Video)

Μόνο ως χυδαίο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που εκστόμισε η Τατιάνα Στεφανίδου, για την επιχείρηση που έχει στηθεί για το ναυάγιο στην Πύλο. Συγκεκριμένα, χωρίς καμία ντροπή ανέφερε ότι ο κόσμος στην… Πελοπόννησο δεν θα μπορεί να βρει ασθενοφόρα γιατί όλα έχουν πάει για το πολύνεκρο προσφυγικό ναυάγιο στην Πύλο.

Την ώρα που η δημοσιογράφος από την Καλαμάτα μετέδιδε το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια τη διέκοψε για να σχολιάσει τον μεγάλο αριθμό των ασθενοφόρων που έχουν σπεύσει από όλη την Πελοπόννησο για να παραλάβουν διασωθέντες και τραυματίες από το ναυάγιο.

«Βλέπω εκεί πάρα πολλά ασθενοφόρα. Πόσα ασθενοφόρα έχουν έρθει από τον νομό; Πόσα είναι τα ασθενοφόρα;» επέμενε να ρωτά τη δημοσιογράφο και χωρίς καμία αιδώ είπε: «Προχθές κάναμε αυτή την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν, που δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, και εδώ βλέπουμε μια κολοσσιαία επιχείρηση, έχουν πάει 8-10 ασθενοφόρο για να βοηθήσουν την κατάσταση» ανέφερε και συνέχισε: «Αν αυτή τη στιγμή χρειαστεί κάποιος κάτι στον… νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε κάποιο χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

Για την Τατιάνα Στεφανίδου, δεν φταίει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη διάλυση του ΕΚΑΒ, αλλά «οι μετανάστες που επιβαρύνουν τη χώρα και την Ευρώπη».

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter