Απίστευτη υπόθεση: Έκανε αγωγή στον σύζυγό της γιατί δεν… εκπλήρωνε τα «συζυγικά καθήκοντά» του

Απίστευτη υπόθεση: Έκανε αγωγή στον σύζυγό της γιατί δεν… εκπλήρωνε τα «συζυγικά καθήκοντά» του

Εντύπωση προκαλεί μια αγωγή διαζυγίου που κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και σύμφωνα με την οποία μια 39χρονη ζητά αποζημίωση από τον 50χρονο σύζυγο της επειδή εκείνος δεν εκπληρώνει τα… συζυγικά του καθήκοντα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ίδια να μην απολάμβανε σεξουαλική ικανοποίηση.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, η αιτιολογία της αίτησης διαζυγίου μετά από τα 17 χρόνια γάμου είναι ο «ισχυρός κλονισμός λόγω μη εκπληρώσεων συζυγικών καθηκόντων».

Παράλληλα η γυναίκα ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού τους και διατροφή.

Ο συνηγορος του 50χρονου Φοίβος Στρουγγάρης, είπε σε δηλώσεις του ότι «αντιμετωπίζουμε ένα καλογραμμένο δικόγραφο με συγκεκριμένες λέξεις: βρισκόμουν σε διαρκή ένταση, δεν είχα ποτέ οργασμική εμπειρία, δεν χαλάρωσα ποτέ στον γάμο. Αυτά που χρησιμοποιεί, θεωρώ πως είναι για να ενισχύσει την αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει».

« Εάν προσεγγίσουμε την κατάσταση σοβαρά, είναι μια ισχυρή δήλωση αυτή για την οργασμική εμπειρία που έχει στόχο να θίξει την προσωπικότητα του συζύγου. Θα έλεγα πως δεν υπάρχει ποινική διάταξη αλλά αστική. Ο ισχυρός κλονισμός στον γάμο συνήθως αφορά ποταπά γεγονότα» ειπε ο συνηγορος και συμπλήρωσε οτι ο 50χρονος «έχει πέσει από τα σύννεφα, δεν του είχε πει πως δεν ικανοποιείται σεξουαλικά». «Είναι δύο ακραίοι ισχυρισμοί. Εκείνη λέει πως διαμαρτυρόταν όλη τη διάρκεια του γάμου. Ο πελάτης μου δεν έχει κάποια δυσλειτουργία», σημείωσε.

«Νομικά η ερωτική απογοήτευση δεν είναι λόγος διαζυγίου. Η μη άσκηση συζυγικών καθηκόντων είναι. Το πώς θα αποδειχτεί στο δικαστήριο η ερωτική πράξη και ο οργασμός είναι ένα άλλο ζήτημα. Το να ασκείς τις όποιες συζυγικές υποχρεώσεις και να μην είσαι καλός εραστής εγώ θεωρώ πως δεν είναι αιτία διαζυγίου. Σε μία κρεβατοκάμαρα δεν υπάρχουν τρίτοι μάρτυρες», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο 50χρονος λέει πως εύχεται να επικρατήσει η λογική και το ήθος και σημειώνει πως «διάβασα το επιχείρημα της εν διαστάσει συζύγου μου, τη θεωρώ ψευδή και αστεία, εύχομαι όμως ότι θα επικρατήσει το ήθος και η λογική. Η επιθυμία της να θίξει τον ανδρικό εγωισμό μου έπιασε για λίγα λεπτά, θυμήθηκα όσα ζήσαμε παρέα και λυπάμαι και για τους δυο μας».

Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2024.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter