Απίστευτοι ισχυρισμοί Οικονόμου: «Προσωπικές στιγμές» το υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ (Video)

Απίστευτοι ισχυρισμοί Οικονόμου: «Προσωπικές στιγμές» το υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ (Video)

Ούτε μέσα από τη φιλική, για την κυβέρνηση, συχνότητα των «Παραπολιτικών» δεν ήταν σε θέση ο Γιάννης Οικονόμου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ή απλώς να αναλάβει την ευθύνη του και να απολογηθεί, συνεχίζοντας να προκαλεί την αντιπολίτευση αλλά και τη νοημοσύνη των πολιτών για το κατάπτυστο βίντεο από την καφετέρια της Λαμίας.

Δείτε επίσης: Οικονόμου: Κουνάει και το δάχτυλο για τα υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ

Επί τέσσερις ημέρες και παρά το γεγονός πως το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας της χυδαιότητας του κυβερνητικού εκπροσώπου, το οποίο τον «συνέλαβε» να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Οικονόμου συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: εμπαιγμό και απαξίωση.

Υπενθυμίζεται πως στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος, εμφανίζεται ο εκπρόσωπος να… τραγουδά γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ακόμα και μετά την καταγγελία, ο Γ. Οικονόμου έκανε λόγο για «συκοφαντία», παρά το ξεκάθαρο βίντεο.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο φιλοκυβερνητικό μέσο το μεσημέρι της Τρίτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρέθηκε προ… εκπλήξεως, καθώς οι δύο δημοσιογράφοι ξεκίνησαν τη συζήτηση από το επίμαχο βίντεο που τον έφερε τις προηγούμενες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με το υβριστικό σύνθημα κατά του ΠΑΣΟΚ σε καφετέρια στη Λαμία.

«Ωχ, βγήκε και ένα βίντεο. Τι τραγουδάγατε εκεί και σας την έπεσε το ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε γελώντας η δημοσιογράφος, με τον ίδιο αρχικά να της απαντά «τώρα τα είπαμε αυτά κυρία Κοραή», και τη δημοσιογράφο να του ανταπαντά «να τα πούμε κι εμείς».

«Τα απαντήσαμε, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω» επιμένει ο Γ. Οικονόμου στην προσπάθειά του να διαφύγει, την ώρα που η δημοσιογράφος λέει στον συμπαρουσιαστή της «τραγουδούσε κάτι για το ΠΑΣΟΚ», και πάλι ανάμεσα σε… γελάκια.

Το περισσότερο γέλιο -πικρό όμως- το προκάλεσε ο Γ. Οικονόμου, που στις τελευταίες του ημέρες πριν παραδώσει στον διάδοχό του Άκη Σκέρτσο για να πολιτευτεί στη Λαμία, αποφάσισε να αποδείξει για ποιον λόγο θεωρείται κυβερνητικός εκπρόσωπος-τρολ.

«Νομίζω ότι το να προσπαθεί κανείς από προσωπικές στιγμές να κάνει κρίσεις για το ήθος κάποιων ανθρώπων, και για την άποψή του για την πολιτική, για τους αντιπάλους του, για τον κόσμο της πολιτικής, είναι… άτοπο και παρατραβηγμένο» δήλωσε ο Γ. Οικονόμου, βαφτίζοντας το σύνθημα «γ… το ΠΑΣΟΚ» ως «προσωπική στιγμή», σπάζοντας κάθε ρεκόρ εμπαιγμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter