Απίστευτοι ισχυρισμοί Πλεύρη για Δούκα: «Ήθελε να προκαλέσει – Πιστεύω ότι θα το πληρώσουν οι Αθηναίοι» (Video)

Απίστευτοι ισχυρισμοί Πλεύρη για Δούκα: «Ήθελε να προκαλέσει – Πιστεύω ότι θα το πληρώσουν οι Αθηναίοι» (Video)

Απίστευτες διατυπώσεις εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, επιστράτευσε ο Θάνος Πλεύρης.

Σε συνέντευξή του στο Action24, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε το συμβολικό έργο «Ενοχή της Γειτονίας» της Γεωργίας Λαλέ, που καταγγέλλει την ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών και την ροζ παραλλαγή μιας ελληνικής σημαίας, που «έντυσε» το Δημαρχείο Αθηνών για την Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «ο κύριος Δούκας κατά την άποψή μου ήθελε να προκαλέσει. Ήξερε τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα και την άποψή μου δείχνει και το λέω και ως βουλευτής της πρώτης περιφέρειας Αθηνών, να κινείται με όρους ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Ανοιχτής Πόλης. Συμπεριφέρεται ως δήμαρχος, που χρωστάει γραμμάτια στην Αριστερά».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «πιστεύω ότι θα το πληρώσουν οι Αθηναίοι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε να έχει και άλλες τέτοιες κινήσεις που θα θέλει να προκαλεί».

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχε γίνει διάσημο όταν λογοκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και τελικά αποσύρθηκε από την έκθεση του ελληνικού προξενείου της Νέας Υόρκης μετά τη διαμαρτυρία του προέδρου του «Νίκη», Δημήτρη Νατσιού, ο οποίος έκανε λόγο για προσβολή του εθνικού συμβόλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter