Από τη Γιαννάκου και τον Καραμανλή στον Σημίτη ο Μητσοτάκης

Από τη Γιαννάκου και τον Καραμανλή στον Σημίτη ο Μητσοτάκης

Υπερωρίες… θα χτυπήσει τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού όπως έχει γίνει γνωστό, το απόγευμα θα βρεθεί σε εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου όπου θα μιλήσει ο Κώστας Καραμανλής, και αμέσως μετά, σε εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη.

Στις δύο βάρκες που πασχίζει να παρουσιάσει τον εαυτό του πως πατά θα επιχειρήσει να ισορροπήσει ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα. Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στο Μέγαρο Μουσικής, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση για τη Μαριέττα Γιαννάκου που διοργανώνει η οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», όπου βασικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού αναμένεται να λάβει χώρα στις 20.30, και αμέσως μετά, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για το Κέντρο Πολιτισμού στον Νέο Κόσμο, όπου η Άννα Διαμαντοπούλου διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του έτερου πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η εκδήλωση για τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ θα έχει ήδη ξεκινήσει πολύ ώρα πριν, όμως ήταν αυτή που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να παραστεί ο πρωθυπουργός, καθώς το επιτελείο του είχε αφήσει αναπάντητη την πρόσκληση στην εκδήλωση της «Παναθηναϊκής».

Χρειάστηκε προ εβδομάδας να του ασκήσει πρωτοσέλιδη κριτική για την απόφασή του η εφημερίδα «Εστία» για να καθοριστεί το πρόγραμμα του Κυρ. Μητσοτάκη, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μάλιστα να κάνει τότε λόγο για «fake news», ανακοινώνοντας πως ο πρωθυπουργός θα παραστεί και στις δύο εκδηλώσεις.

«Για την αποφυγή διάδοσης fake news, τα οποία βασίζονται στο ανακριβές ρεπορτάζ της εφημερίδας Εστία, διευκρινίζουμε ότι το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού μετά την αλλαγή του χρόνου επιστροφής από την επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα, προβλέπει ότι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου, με την οποία συνδεόταν με στενή φιλία, καθώς και στην εκδήλωση για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη» ανέφερε στην ανακοίνωσή του πριν από μία εβδομάδα ο Παύλος Μαρινάκης, διαψεύδοντας το δημοσίευμα που υποστήριζε πως δεν θα παραστεί στην εκδήλωση για τη Μ. Γιαννάκου.

Τελικά, ο Κυρ. Μητσοτάκης αναμένεται να δώσει το παρόν και στις δύο εκδηλώσεις, κινούμενος έτσι από την εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Καραμανλής, σε μία εκδήλωση που θα τιμά τον Κώστα Σημίτη.

Ο… «πολυδύναμος εκσυγχρονισμός» στα καλύτερά του…

Διαβάστε επίσης: «Ράπισμα» Καραμανλή στην πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter