Αποκάλυψη σοκ από τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο: «Οι Ισραηλινοί μας προειδοποιούσαν επί τρείς ημέρες ότι θα χτυπήσουν το Αλ Αχλί» (Video)

Αποκάλυψη σοκ από τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο: «Οι Ισραηλινοί μας προειδοποιούσαν επί τρείς ημέρες ότι θα χτυπήσουν το Αλ Αχλί» (Video)

Σε μια αποκαλυπτική δήλωση που ανατρέπει τους ισχυρισμούς των Ισραηλινών σχετικά με το μακελειό στο νοσοκομείο Αλ Αχλί στη Γάζα, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 500 ανθρώπους, προχώρησε ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος, Χοσάμ Ναούμ.

Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τους Πατριάρχες & Επικεφαλής των Εκκλησιών στην Ιερουσαλήμ, ανέφερε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου, δεχόταν «τηλεφωνικές προειδοποιήσεις» επί τρείς ημέρες πριν το χτύπημα στο Αλ Αχλί, για να εκκενώσουν το νοσοκομείο. «Μας τηλεφωνούσαν Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα για να εκκενώσουμε το νοσοκομείο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε άλλο σημείο ανέφερε επίσης ότι το νοσοκομείο είχε χτυπηθεί πάλι, τρείς ημέρες πριν το χτύπημα της Τρίτης.

«Υπάρχουν τουλάχιστον 15 νοσοκομεία που έλαβαν προειδοποίηση – συμπεριλαμβανομένου του νοσοκομείου Αλ Αχλί – να εκκενώσουν το νοσοκομείο», είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν είχαν λάβει «προειδοποιήσεις από τους Ισραηλινούς».

Μάλιστα, ανέφερε ότι λίγες μέρες πριν από τη «σφαγή» της Τρίτης – το νοσοκομείο χτυπήθηκε από δύο «ρουκέτες ή πύραυλους», οι οποίοι, όπως είπε, κατέστρεψαν τον 4ο όροφο και στην οροφή του 5ου ορόφου, «στο νέο διαγνωστικό μας κέντρο», καθώς και στην «αίθουσα μαστογραφίας και υπερήχων» στον 2ο όροφο.

«Τρεις ημέρες πριν από την βομβιστική επίθεση, το νοσοκομείο χτυπήθηκε στους δύο ορόφους που ανέφερα. Και τότε λάβαμε… τις ειδοποιήσεις για εκκένωση. Και μετά το νοσοκομείο χτυπήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Οπότε… αυτά είναι τα γεγονότα που πραγματικά συνέβησαν». «Το ίδιο το νοσοκομείο είναι ένα καταφύγιο για τους ανθρώπους και αυτό που συνέβη εκεί είναι ένα έγκλημα» ανέφερε.

Την ίδια ώρα, το Ισραήλ και η διεθνής προπαγάνδα συνεχίζουν να επιμένουν ότι το νοσοκομείο χτυπήθηκε από ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από την Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter