Αποκλεισμός στα πέναλτι (6-5) για τον Αρη από τη Ντιναμό Κιέβου

Αποκλεισμός στα πέναλτι (6-5) για τον Αρη από τη Ντιναμό Κιέβου
EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΑΡΗΣ

Ο Αρης το πάλεψε κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο οι Ουκρανοί ανέτρεψαν το αποτέλεσμα (2-1), το ματς πήγε στην παράταση και τελικά η υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί επικράτησαν οι γηπεδούχοι που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Η Ντιναμό προσπάθησε να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και στο 7΄ είχε την πρώτη φάση με μακρινό σουτ του Σίντορτσουκ. Η πρώτη τελική για τον Άρη ήρθε στο 25΄ με τον Κάρλσον που πέρασε δύο αντιπάλους, ωστόσο το σουτ του κατέληξε άουτ. Ο Άρης στεκόταν καλά στο ματς και δικαιώθηκε στο 39΄ με τον Κάρλσον να τροφοδοτεί τον Πάλμα, αυτός βρήκε τον Τζούρασεκ που έκανε το 1-0 στο 39΄. Η Ντιναμό απάντησε γρήγορα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1. Ο Σίντορτσουκ έκανε το γέμισμα, με τον Βολόσιν να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Χουτεσιώτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν καλά κλεισμένος και έχασε ευκαιρίες στο 53΄ και το 56΄ με τον εξαιρετικό Κάρλσον, ενώ ο Σίντορτσουκ δοκίμασε ξανά το πόδι του δίχως επιτυχία στο 59΄. Γενικότερα όλο το παιχνίδι των Ουκρανών περνούσε από τα πόδια του, χάνοντας νέα ευκαιρία στο 64΄. Ο Νταρίντα έπιασε μακρινό σουτ στο 73΄ δίχως επιτυχία, ενώ στο 79΄ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τον Μπουγιάλσκι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πίεζαν για το 2-1 που θα πήγαινε το παιχνίδι στην παράταση και δικαιώθηκαν σρτο 85′ με σκόρερ τον Καραβάγιεφ. Στο 94′ ο Αρης απείλησε με τον Φαμπιάνο, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το 2-2 και το ματς πήγε στην παράταση.

Στο 106′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πάβισιτς, ενώ στο 113′ οι κίτρινοι έχασαν κλασική ευκαιρία με τον Μενέντες. Στο 115′ έχασαν νέα ευκαιρία με τον Φαμπιάνο και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί η Ντινάμο πήρε την πρόκριση με 6-5 καθώς ευστόχησαν στις εκτελέσεις οι Μπράζκχο, Αντριγέφσκι, Ντιαλό, Μπενίτο, Ντίατσουκ, Ντούμπιντσακ, αστόχησε ο Πάρις και για τον Άρη οι Φαμπιάνο, Ρουπ, Φεράρι, Χριστοδουλόπουλος, Θαμόρα, αστόχησε ο Μενέντες όπως και ο Οντουμπάτζο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέλα Λουτσέσκου): Μπούσχαν, Τίμτσικ, Ντίατσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ (72’ Καραμπάεφ), Σίντορτσουκ (72’ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72’ Αντριγιέφσκι), Γιαρμονλένκο (105’ Πάρις), Βολόσιν (81’ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βάνατ (105’ Μπενίτο).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ (105’ Θαμόρα), Νταρίντα (75’ Πάβιτσιτς), Τζούρασεκ (59’ Ρουπ), Πάλμα (82’ Ματαρίτα), Κάρλσον (59’ Μενέντες), Μορόν (82’ Χριστοδουλόπουλος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter