Αποβλήθηκε ή αποχώρησε οικειοθελώς ο Διαματάρης από το Πανεπιστήμιο Columbia;

Αποβλήθηκε ή αποχώρησε οικειοθελώς ο Διαματάρης από το Πανεπιστήμιο Columbia;

Μπορεί ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, να ισχυριζόταν σχετικά με το περιβόητο πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Columbia ότι δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο των μαθημάτων λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο σύμφωνα με αποκαλυπτικά έγγραφα που έφερε στο φως η ομογενειακή διαδικτυακή εφημερίδα «Καλάμι», ο ίδιος είχε αποβληθεί από το Πανεπιστήμιο το 1977.

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα στο οποίο αναγράφεται το όνομα του Αντώνη Διαματάρη, με ημερομηνία 24 Φεβρουαρίου 1977, ο ίδιος είχε αποβληθεί για «ακαδημαϊκούς λόγους» από το Πανεπιστήμιο τον Ιανουάριο του ίδιου έτους.

Παράλληλα, η εφημερίδα έφερε στο φως και μια επιστολή του εν λόγω Πανεπιστημίου προς τον κ. Διαματάρη, στις 3 Φεβρουαρίου του 2020 η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως έψαξαν στα αρχεία τους και διαπίστωσαν ότι τον Ιανουάριο του 1977 ο κ. Διαματάρης είχε αποβληθεί, γεγονός που επιβεβαιώνει το αρχικό έγγραφο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι την περίοδο που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έχει οικονομικά προβλήματα γι’ αυτό και εγκατέλειψε το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με δική του μαρτυρία, είχε αγοράσει ποσοστό του Εθνικού Κήρυκα, ενώ δύο χρόνια μετά αγόρασε και το υπόλοιπο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου μια εβδομάδα μας παρουσίαζε… γεμάτος υπερηφάνεια, ποζάροντας δίπλα στον πρωθυπουργό, το μεταπτυχιακό από το Columbia, για να μας αποδείξει ότι πράγματι υπάρχει.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Όλες οι μπίζνες του Διαματάρη με τα πανάκριβα ακίνητα στη Νέα Υόρκη (έγγραφα)

Οι αποκαλύψεις του Documento που οδήγησαν στην παραίτηση Διαματάρη

Παραιτήθηκε εν πτήσει προς Αυστραλία ο Διαματάρης!

Πάλι πιάστηκε ψευδόμενος για την… «περιπέτειά» του ο Διαματάρης

Διαματάρης: Τα ψέματα για το ασυμβίβαστο και οι αποκαλύψεις του Documento

Ο Διαματάρης συνεχίζει να το «παίζει» ακόμα υφυπουργός στα Social Media

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Hot Doc το 2013 για τον Φιλιππάκο του Διαματάρη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter