Άρεσε ο Άρης, νίκησε 1-0 τη Γάνδη

Άρεσε ο Άρης, νίκησε 1-0 τη Γάνδη

Με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα του και στο ντεμπούτο του Αντρέ Γκρέι, ο Αρης νίκησε σε φιλικό 1-0 τη Γάνδη. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 36’ ο Ματέο Γκαρσία με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι κίτρινοι εναντίον της βελγικής ομάδας άφησαν θετική εικόνα με τον προπονητή τους να δοκιμάζει σύστημα 3-5-2.

«Προσπαθήσαμε βγάζοντας ενέργεια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή την αναμέτρηση, έπαιξαν και νεαροί παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε ποδοσφαιριστές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, δεν είναι εύκολο, δεν υπάρχει εύκολη πρόκριση στο Conference Leeague και θα είμαστε δυνατοί», δήλωσε ο αμυντικός του Αρη Γιακούμπ Μπράμπετς.

Γάνδη (Φανχάζενμπρουκ): Ρουφ, Λαχά, Ενγκαντό, Οκούμου, Νούριο, Kάστρο-Μόντες, Οφόε, Κουμς, Χιούλσαγκερ, Κάιπερς, Μπρούνο.

Άρης (Μπούργος): Σιαμπάνης (Κουέστα 46′), Μαρμαρίδης (Εμπακατά 46′), Χαΐροβιτς (Πίρσμαν 46′), Μπράμπετς, Τανούλης (Φαμπιάνο 46′), Χρυσόπουλος, Ντιόπ (Ασλανίδης 29′, Ιτούρμπε 46′)), Σγουρός (Ντουκουρέ 46′), Ματέο Γκαρσία (Γκρέι 79′), Παναγίδης (Πάλμα 46′), Χατζηιωάννου (Μαντσίνι 46′).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter