Αρης: Εύκολα 3-0 τον Παναιτωλικό – Εγραψε ιστορία ο Χριστοδουλόπουλος

Αρης: Εύκολα 3-0 τον Παναιτωλικό – Εγραψε ιστορία ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Αρης νίκησε εύκολα 3-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League με δύο γκολ του Μορόν όμως, την παράσταση έκλεψε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος έγραψε ιστορία με το γκολ που σημείωσε, αφού έχει σκοράρει και με τις πέντε μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου (κατά σειρά με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αρη)

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παναιτωλικός απείλησε με το 0-1. Ωραία πάσα προς τον Καρέλη ο οποίος επιχείρησε να κρεμάσει τον Κουέστα αλλά αυτός με το ένα χέρι κατάφερε να σταματήσει τη μπάλα. Ο Αρης πήρε την πρωτοβουλία στη συνέχεια και στο 22’ άνοιξε το σκορ με δυνατό μακρινό συρτό σουτ του Μορόν (1-0). Το γκολ άνοιξε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει για να φτάσει την ισοφάριση αλλά ο Αρης ήταν εκείνος που έκανε το 2-0 και πάλι με τον Μορόν στο 55’ και ουσιαστικά καθάρισε γρήγορα το τρίποντο. Πάντως ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω και πίεσε να μειώσει το σκορ. Όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και όχι μόνο αυτό αλλά στο 85’ ο Αρης έκανε και το 3-0 με το ιστορικό γκολ του Χριστοδουλόπουλου μετά από κεφαλιά του Μπράμπετς στο δοκάρι του Καπίνο.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Πέρες, Οικονόμου.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (77’ Εμβοντό), Νταρίντα (88’ Παπανίδης), Σουλεϊμάνοφ (64’ Κάρλσον), Σαμόρα, Μενέντες (77’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν (64’ Πάρντο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαυρίας, Μπρούνο Ντουάρτε (84’ Λιάβας), Οικονόμου, Σίλβα, Μπαλντασάρα (61’ Ξενιτίδης), Πέρες, Χουάνπι (84’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (61’ Ντίας), Ντουάρτε, Καρέλης (84΄Πέδρο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter