Άρης – Λαμία 2-2: Με γκολ του Μάλτσι στο 95′, οι Λαμιώτες έφυγαν με τον βαθμό

Άρης – Λαμία 2-2: Με γκολ του Μάλτσι στο 95′, οι Λαμιώτες έφυγαν με τον βαθμό

Με γκολ στο 95’ η Λαμία «τσίμπησε» βαθμό στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Αρη (2-2). Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις, αλλά στο δεύτερο σημειώθηκαν τέσσερα γκολ. Στο 46’ οι κίτρινοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Κορνέζου (δεν υπάρχει παράβαση, ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή), το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μορόν. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και απάντησαν στο 56’ με γκολ του Ακούνια. Στην συνέχεια ο Αρης πίεζε για το δεύτερο γκολ με τον τερματοφύλακα της Λαμίας Αλεξέι Κοσέλεφ να πραγματοποιεί δύσκολες επεμβάσεις. Τελικά νικήθηκε στο 74’ με κεφαλιά του Μορόν.

Η Λαμία πήρε τον έναν βαθμό με σκόρερ τον Μάλτσι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. «Πιστεύαμε στην ισοφάριση και γι’ αυτό την πετύχαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί προερχόμασταν από συνεχόμενες ήττες και έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Αντιμετωπίζαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και στα πολλά σημεία του παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Εμείς συνεχίζουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Αρ. Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μοντόγια, Τζανδάρη, Σιμόν, Ακούνια, Παπαδόπουλο.

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ζουλ (93’ Βερστράτε), Νταρίντα (93’ Τσούρασεκ), Πάρντο (46’ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες (67’ Ρουπ), Μορόν.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Σλίβκα (85’ Σίντκλεϊ), Νούνιες (73’ Τόσιτς), Τσιλούλης (91’ Τσούκαλος), Ακούνια (73’ Στάνκο), Καρλίτος (85’ Μάλτσι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter