Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Με πρωταγωνιστή τον Νταρίντα οι κίτρινοι αγκαλιά με την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου

Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Με πρωταγωνιστή τον Νταρίντα οι κίτρινοι αγκαλιά με την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου

Με δύο γκολ του Βλαντιμίρ Νταρίντα και ένα του Σάπι Σουλεϊμάνοφ ο Αρης στο πρώτο ματς του κυπέλλου νίκησε 3-0 τη Νίκη Βόλου στο «Κλ. Βικελίδης» και ουσιαστικά προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έχασαν αρκετές ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσουν να πετύχουν ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο ουσιαστικοί, σκόραραν στο 58’ με τον Νταρίντα, ενώ πέτυχαν άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις και έτσι βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου. Στο 93’ ο Τσέχος μεσοεπιθετικός με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 96’ ο Σουλεϊμάνοφ με ένα εκπληκτικό τελείωμα με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Ξεκινήσαμε μέτρια το πρώτο ημίχρονο, χωρίς διάθεση να τρέξουμε. Η Νίκη αμύνθηκε καλά, εμείς θέλαμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο είχαμε ενέργεια, είχαμε τα γκολ. Το σκορ είναι καλό, απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα όπως είναι η Νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος.

Ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ντουκουρέ, Οντουμπάτζο, Βερστράτε, Κυριακίδη, Πολίτη, Να, Ριμπέιρο

Άρης: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια (46’ Οντουμπάτζο), Ντουκουρέ (46’ Βερστράτε), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (57’ Ζαμόρα), Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Σαβέριο, Μορόν.

Νίκη: Γκαραβέλης, Κάσσος, Ανδρέου, Στίκας, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (56’ Ριμπέιρο), Γαβριηλίδης, Πολίτης (84’ Τοπαλίδης), Κρητικός (72’ Να), Τζιώρας (56’ Παναγιωτίδης, 83’ Βουκελάτος).

**Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον αντίστοιχο νικητή του ΟΦΗ – Παναιτωλικός, όπου οι Αγρινιώτες πήραν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 2-1 στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης:

Οροθετικές γυναίκες: «Χαστούκι» ΑΔΔΑ και στον Άδωνη που υπερασπιζόταν την πολιτική Λοβέρδου (Video)

Κασσελάκης προς ομογενείς: Η ΝΔ αρνείται να σας δώσει το δικαίωμα να είστε υποψήφιοι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter