Στον τελικό του κυπέλλου ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό – «Λευκή ισοπαλία» στον β΄ ημιτελικό με Παναιτωλικό (Video)

Στον τελικό του κυπέλλου ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό – «Λευκή ισοπαλία» στον β΄ ημιτελικό με Παναιτωλικό  (Video)

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο το οποίο κατέκτησε το 1970. Στη ρεβάνς του ημιτελικού οι κιτρινόμαυροι παραχώρησαν ισοπαλία στον Παναιτωλικό (0-0) και τον απέκλεισαν, καθώς στο Αγρίνιο είχαν επικρατήσει με 1-0. Αντίπαλος τους στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου, θα είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν κατοχή μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις, καθώς ο αντίπαλος τους αμύνθηκε με επιτυχία.

H πρώτη ευκαιρία στο ματς χάθηκε στο 8’. Ο Νταρίντα έκανε γέμισμα από δεξιά προς στην καρδιά της περιοχής, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν κατάφερε να διώξει μακριά, ο Σουλεϊμάνοφ κοντρόλαρε, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 12’ ο Πέρεζ σέντραρε στην περιοχή από αριστερά, ο Καρέλης βρήκε την μπάλα μέσα στην περιοχή υπό πίεση, αλλά αυτή έφυγε άουτ. Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 20’. Ο Μαυρίας σέντραρε, ο Καρέλης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Κουέστα μπλόκαρε την μπάλα.

Ο Άρης απάντησε στο 38’. Ο Οντουμπάτζο από δεξιά έκανε την παράλληλη πάσα προς τον Σαμόρα, ο οποίος με τον Τσάβες να «σβήνει» τον κίνδυνο.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σουλεϊμάνοφ σούταρε με τον Τσάβες να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε χωρίς συγκινήσεις. Στο 71’ ο Παναιτωλικός έφυγε στην κόντρα, ο Χουάνπι σούταρε εκτός περιοχής, χωρίς να βρει στόχο. Οι παίκτες του Γ. Πετράκη έψαχναν το γκολ για να οδηγήσουν τον ημιτελικό στην παράταση, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Κουέστα.

Στο 86’ ο Χουάνπι εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπρ. Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 94’ σουτ του Νταρίντα μέσα από την περιοχή, ο Τσάβες κράτησε το μηδέν στην εστία του. Μεγάλη επέμβαση από τον Αργεντινό τερματοφύλακα.

Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φεράρι, Ανσαριφάρντ / Μπ. Ντουάρτε, Μαυρία, Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι (91’ Ζαν Ζουλ), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ (90’ Ρόουζ), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (60’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ (79’ Σαβέριο), Σαμόρα, Μορόν (79’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μλάντεν (80’ Λομόνακο), Μπρ. Ντουάρτε, Τάμπιτζε, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (61’ Χουάνπι), Πέρεζ (81’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια (72’ Ντίας), Καρέλης (61’ Ζοάο Πέδρο).

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter