Ασπρόπυργος: Στη φυλακή ο 20χρονος και ο 17χρονος ξάδελφός του για την καταδίωξη με τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού

Ασπρόπυργος: Στη φυλακή ο 20χρονος και ο 17χρονος ξάδελφός του για την καταδίωξη με τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο 20χρονος και ο 17χρονος ξάδελφός του που κατηγορούνται για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που προκάλεσε τον θάνατο του αστυνομικού που επιχειρούσε.

Διαβάστε επίσης: Ασπρόπυργος: Δεύτερη σύλληψη για την καταδίωξη με τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού

Υπενθυμίζεται ότι νεκρός κατέληξε ο 29χρονος αστυνομικός έπειτα από καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα με την αστυνομία να λαμβάνει κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια.

Ακολούθησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες, η οποία έφτασε μέχρι την εθνική οδό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο ύψος του Ασπρόπυργου, ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος πραγματοποίησε ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Δείτε επίσης: Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 20χρονος για την καταδίωξη που οδήγησε στον θάνατο του αστυνομικού

Δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο, με τον έναν εξ αυτών -ηλικίας 29 ετών- να αφήνει έπειτα από λίγη ώρα την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μία σύλληψη.

Διαβάστε επίσης: Ασπρόπυργος: Οι δραματικές συνομιλίες των αστυνομικών στον ασύρματο μετά την καταδίωξη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter