Ασυγκράτητος ο Χρυσοχοΐδης κάνει εισαγωγή Σέρβων αστυνομικών

Ασυγκράτητος ο Χρυσοχοΐδης κάνει εισαγωγή Σέρβων αστυνομικών

Η είδηση φάνηκε αρχικά για τρολιά αλλά είναι αληθινή…

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσωπική επιλογή (βεβαίως) του Κυριάκου Μητσοτάκη εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία.

Γιατρούς μπορεί να μην έχουμε, πυροσβέστες μπορεί να μην έχουμε, καθηγητές και δασκάλους μπορεί να μην έχουμε (πυροσβεστικά αεροπλάνα μπορεί να μην έχουμε) αλλά ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός του «νόμος και τάξη» κάνει ό,τι θέλει!

Αφού ενίσχυσε τη χώρα σε αστυνομικούς, αφού έβαλαν αστυνομικούς και στα πανεπιστήμια, τώρα αποφάσισε να κάνει και εισαγωγές, αυτή τη φορά από τη Σερβία.

Ο κ. υπουργός συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούλιν και έτσι μάθαμε πως ο στόχος να φέρει Σέρβους αστυνομικούς στη χώρα… έγινε πραγματικότητα!

Όπως αναφέρεται, οι δυο υπουργοί συμφώνησαν να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες Σέρβων και Ελλήνων αξιωματικών σε διάφορες τουριστικές περιοχές, όπου υπάρχει πλειοψηφία Σέρβων τουριστών «έτσι ώστε οι περιοχές αυτές να είναι ακόμα ασφαλέστερες με την παρουσία των Σέρβων αστυνομικών.»

Με απλά λόγια λέει τους Έλληνες αστυνομικούς «ανίκανους» ή έχουν πρόβλημα με τη γλώσσα;

Προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος με την αποτελεσματικότητα των Ελλήνων αστυνομικών…

Σε τι θα βοηθήσουν ξένοι αστυνομικοί εντός της Ελλάδας;

Εκτός κι αν ο υπουργός βλέπει πίσω από την επιλογή τη… Θρησκεία.

Όπως και να’χει θα μείνει στην ιστορία ως ο πλέον ευφάνταστος και αναποτελεσματικός υπουργός Δημόσιας Τάξης (το «Προστασία του Πολίτη» είναι κάτι σχετικό).

Αναμένουμε λοιπόν και Γάλλους, Ρώσους, Γερμανούς αστυνομικούς εντός της χώρα…

Τι όχι;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter