Αχτσιόγλου: Το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρο – Ανατρέψιμος ο συσχετισμός της πρώτης κάλπης

Αχτσιόγλου: Το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρο – Ανατρέψιμος ο συσχετισμός της πρώτης κάλπης

«Το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρο, είναι απολύτως ανατρέψιμος ο συσχετισμός της πρώτης Κυριακής. Είμαι απολύτως αισιόδοξη» δήλωσε η μία εκ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο στο «Κόκκινο 105,5».

Συγκεκριμένα, η Έφη Αχτσιόγλου αναφερόμενη στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως απόλυτα αναγκαία είναι η ενότητα του κόμματος, ενώ τόνισε πως ακόμη πιο κρίσιμο είναι «να κερδίζουμε κάθε μέρα και περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε κυβερνητικό κόμμα και επιδιώκουμε να πείσουμε, να γίνουμε πλειοψηφικοί στην κοινωνία, να ασκήσουμε τη μέγιστη δυνατή πολιτική και ιδεολογική επιρροή. Άρα η ενότητα είναι αναγκαίος κοινός παρονομαστής».

Παράλληλα, η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ με εκείνη στο τιμόνι μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο το οποίο μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην ελληνική κοινωνία και να δείξει την πόρτα της εξόδου στις πολιτικές της Δεξιάς». Την ίδια στιγμή επεσήμανε ότι η ίδια έχει καταθέσει «ένα συνολικό πολιτικό σχέδιο, με τέσσερα κεντρικά ζητήματα: κράτος, εργασία, οικονομία και δικαιώματα. Με ποιον συγκεκριμένο τρόπο πρέπει να θέσουμε εμείς τον πήχη στα επίδικα της εποχής. Ποιες οργανωτικές αλλαγές πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» και πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να δοθεί βαρύτητα στο πολιτικό περιεχόμενο».

Ολόκληρη η συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter