Αυγέρη για φορογκιλοτίνα Μητσοτάκη: «Με την άδικη φορολόγηση δεν πολεμάς την φοροδιαφυγή» (Video)

Αυγέρη για φορογκιλοτίνα Μητσοτάκη: «Με την άδικη φορολόγηση δεν πολεμάς την φοροδιαφυγή» (Video)

Σκληρή κριτική στη φορογκιλοτίνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ασκεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Δείτε επίσης: Βερβεσός: «Φοροεπιδρομή στους ελεύθερους επαγγελματίες, στο απυρόβλητο καύσιμα και μερίσματα»

«Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που εξαπατήθηκαν από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη προεκλογικά. Αλλά εξαπατήθηκαν και μετεκλογικά όταν η κυβέρνηση έσπευδε να διαψεύσει τον μαρτυριάρη κ. Θεοχάρη», τόνισε η κ. Αυγέρη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Συντονιστικής Επιτροπής Ελεύθερων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων, ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

«Τελικά, όπως αποδεικνύεται, η κυβέρνηση με το πρόσχημα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, φέρνει ένα νόμο ο οποίος είναι άδικος, οριζόντιος και αναχρονιστικός, και στην ουσία οδηγεί στην καταστροφή και την ανεργία χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και χιλιάδες ανθρώπους στον δρόμο», πρόσθεσε.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η άδικη φορολόγηση δεν είναι απάντηση. Με την άδικη φορολόγηση δεν πολεμάς τη φοροδιαφυγή. Γι’ αυτό καλούμε την κυβέρνηση να νομοθετήσει δίκαια. Να φέρει προς ψήφιση έναν δίκαιο φορολογικό νόμο. Να θεσπίσει αφορολόγητο για όλους στις 10.000 ευρώ. Να φέρει προς ψήφιση έναν προϋπολογισμό που δεν θα είναι προϋπολογισμός φτώχειας, ούτε ένας προϋπολογισμός που θα οδηγεί την ελληνική κοινωνία και οικονομία στην στον μαρασμό, αλλά στην ανάπτυξη», υπογράμμισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter