Αυγέρη: Το μόνο δίκτυο που νοιάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτό με τα ιδιωτικά συμφέροντα

Αυγέρη: Το μόνο δίκτυο που νοιάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αυτό με τα ιδιωτικά συμφέροντα

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της στο facebook, με αφορμή ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, όπου η τελευταία υποσχόταν στον νοσηλευόμενο στον Ευαγγελισμό πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη ότι θα βελτιώσει το σήμα στον Ευαγγελισμό, «ώστε να μπορεί ο ίδιος κι οι άλλοι ασθενείς να επικοινωνούν καλύτερα».

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθυνόμενη στην κ. Γκαγκα και τον κ. Κοντοζαμάνη σημειώνει πως «το μόνο δίκτυο για το οποίο νοιάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Τομέα της Υγείας, είναι το δίκτυό της με τα ιδιωτικά συμφέροντα».

Ακολουθεί η ανάρτηση της Δώρας Αυγέρη:

«Όλα ρολόι» και με την πρώην και με τη νυν ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αλλά ξέφυγε το σήμα στον Ευαγγελισμό!

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Κοντοζαμάνη.

Και όταν με το καλό πάρει το εξιτήριο, ας περάσει μια βόλτα μαζί με τη διαδοχό του από τους άλλους ορόφους, από τους συνασθενείς του και του εργαζόμενους.

Για να λάβει και ο ίδιος και η κυρία Γκάγκα το σήμα κινδύνου που εκπέμπουν τα δημόσια νοσοκομεία εξαιτίας της πολιτικής τους!

Αν και χλωμό το βλέπω…

Γιατί το μόνο δίκτυο για το οποίο νοιάζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Τομέα της Υγείας, είναι το δίκτυό της με τα ιδιωτικά συμφέροντα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter