Αυτά έγραφε στο σημείωμα που άφησε η 14χρονη που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο

Αυτά έγραφε στο σημείωμα που άφησε η 14χρονη που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο

Η 14χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις ράγες του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Πέμπτης, φαινόταν αποφασισμένη για την πράξη της.

Μάλιστα άφησε και ένα σημείωμα πριν αυτοκτονήσει το οποίο απευθυνόταν στον 42χρονο συλληφθέντα. Σύμφωνα με τους αρμόδιους γραφολόγους που εξέτασαν το γράμμα, η 14χρονη κοπέλα φαίνεται πως ήταν σε ηρεμία όταν το έγραφε. Μάλιστα στο τέλος ζητούσε το γράμμα να δοθεί στον ίδιο τον 42χρονο.

Σε ένα κομμάτι του γράμματος που άφησε έγραφε: 

«Δημήτρη μου, ό,τι έγινε, έγινε πολύ βιαστικά. Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ δεν θα σταματήσω να κλαίω, θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες. Είσαι σημαντικός για μένα. Θέλουν να μας χωρίσουν….».

Διαβάστε επίσηςΝέες λεπτομέρειες για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο: Η αποπλάνηση, η καταγγελίας και το σημείωμα

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter