Blue Horizon: Συγκλονίζει ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη: «Αντί να τον τραβήξει μέσα τον άφησε να πνιγεί, γιατί» (Video)

Blue Horizon: Συγκλονίζει ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη: «Αντί να τον τραβήξει μέσα τον άφησε να πνιγεί, γιατί» (Video)

Συγκλονίζει ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο από πνιγμό, τον Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης: Blue Horizon: Η καρατόμηση του Λιμενάρχη έγινε αναβάθμιση

Μιλώντας στο Mega, ο Νίκος Καργιώτης, έφερε στο μυαλό του το περιστατικό και προσπάθησε να αποδώσει με λόγια όλα όσα ένιωσε εκείνες τις στιγμές ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε ένα μεγάλο «γιατί». «Αντί να τον τραβήξει μέσα, τον άφησε να πνιγεί. Γιατί;» λέει αναφερόμενος στο μέλος του πληρώματος που αφού τον απώθησε από τον καταπέλτη του Blue Horizon στα παγωμένα νερά, γύρισε την πλάτη και έφυγε μαζί με το πλοίο.

«Τη δολοφονία του Αντώνη την έμαθα τα ξημερώματα. Στις 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και μου το είπε ένα παιδί που έκλαιγε γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα», είπε.

Και συνέχισε την περιγραφή του: «Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα το βίντεο. Εκεί τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδελφό σου στον θάνατο».

 «Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το βράδυ άλλαξε η σκέψη μου για τους ανθρώπους» εξομολογήθηκε.

Το μεγάλο «γιατί»

«Πώς μπορεί κάποιος τόσο εύκολα να αφαιρέσει έτσι απλά μία ζωή και ειδικά κάποιος που είναι γνώστης και ξέρει τι μπορεί να συμβεί» διερωτήθηκε ο Νίκος Καργιώτης.

«Αντί να τον τραβήξει μέσα, τον άφησε να πνιγεί, γιατί», είπε.

«Γιατί το έκανε αυτό; Αυτό θα ήθελα να ρωτήσω τον άνθρωπο που στέρησε από τον Αντώνη τη ζωή. Με βασανίζει αυτό το “γιατί”», σημείωσε.

«Μου λείπει πολύ. Πολλά είναι αυτά που δεν πρόλαβα να του πω. Το βασικό είναι ότι τον αγαπάω» είπε, μεταξύ άλλων.

 

 

«Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους» λέει με νόημα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
Επίσης, σημείωσε ότι: «Τον εκφόβιζαν στο σχολείο επειδή δε μιλούσε καλά».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter