Champions League: Οι προβολείς σε Μάντσεστερ και Λισαβόνα

Champions League: Οι προβολείς σε Μάντσεστερ και Λισαβόνα
Η αντίστροφη μέτρηση για την πορεία προς τον τελικό του Champions League ξεκινάει απόψε (5/4, 22.00) με τις πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στη σημερινή πρώτη πράξη, οι προβολείς στρέφονται στο Μάντσεστερ και στη Λισαβόνα, όπου η μεν Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπενφίκα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, αντίστοιχα.
Στο “Ετιχαντ” η Σίτι του Γκουαρδιόλα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τετράδα και φυσικά δεν θέλει να την πατήσει όπως η συντοπίτισα της Γιουνάιτεντ, την οποία απέκλεισε η Ατλέτικο του Σιμεόνε στον προηγούμενο γύρο.
Η Μάντσεστερ Σίτι θα παραταχθεί  δίχως τους Ντίας (τραυματίας) και Γουόκερ (τιμωρημένος). Η Ατλέτικο θα έχει επίσης δυο απουσίες καθώς ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χιμένες και Καράσκο.

Ντέρμπι… Ελλήνων

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπενφίκα θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ, σε ένα ματς που έχει… ελληνικό χρώμα, αφού θα φέρει αντιμέτωπους τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο με τον Κώστα Τσιμίκα. Ο πρώτος αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά στην ενδεκάδα, ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο.
Αύριο (6/4, 22.00) διεξάγονται οι άλλοι δυο προημιτελικοί, Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ – Μπάγερν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter