Champions League: Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου στον ημιτελικό Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ 4-3

Champions League: Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου στον ημιτελικό Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ 4-3

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 4-3 στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την ερχόμενη Τετάρτη στη Μαδρίτη.

Η Σίτι μπήκε φουριόζα στο ματς και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς στο 11′ βρέθηκε να προηγείται 2-0. Μόλις στο 2′ ο Ντε Μπρόινε με κεφαλιά- ψαράκι από σέντρα του Μαχρέζ άνοιξε το σκορ και στο 11′ ο Ζεσούς με πλασέ έκανε το 2-0.

Η Ρεάλ σοκαρισμένη προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι Αγγλοι βρήκαν χώρους στην επίθεση κι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για το 0-3 με τους Μαχρέζ στο 20′ και Φόντεν στο 28′. Και αντί για το 3-0, ο μόνιμος σωτήρας της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, με μονοκόματο σουτ μείωσε στο 33′ σε 2-1.

Στο β’ μέρος η Σίτι ξεκίνησε με νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία. Στο 48′ ο Μαχρέζ τετ α τετ με τον Κουρτουα τον πλάσαρε η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή ο Φόντεν πλάσαρε από κοντά πάνω στον Καρβαχάλ που έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ομως στο 52′ ο Φόντεν δεν αστόχησε και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-1. Ομως στο 55′ ο Βινίσιους με εξαιρετική κούρσα μείωσε πάλι σε 3-2.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ανέβασε την απόδοση της ξανά μετά το 70′ και στο 75′ με σουτ βολίδα μέσα από την περιοχή έκανε το 4-2. Ομως στο 82′ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λαπόρτ και ο Μπενζεμά μείωσε εκ νέου για το τελικό 4-3.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Στόουνς (36′ Φερναντίνιο), Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα, Μαχρέζ, Ζεσούς (83′ Στέρλινγκ), Φόντεν.
Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα (46′ Νάτσο), Μεντί, Μόντριτς (79′ Σεμπάγιος), Κρόος, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (70′ Καμαβιγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους (87′ Ασένσιο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter