Conference League: Ανατροπή των «Σφυριών» και προβάδισμα για τον τελικό

Conference League: Ανατροπή των «Σφυριών» και προβάδισμα για τον τελικό

Η Γουέστ Χαμ με δυο γκολ μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών έκανε το 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Conference Leagueμε την Άλκμααρ και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, αποκοτώντας μικρό προβάδισμα για τον τελικό της διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ολλανδοί έκαναν το 1-0 στο 41ο λεπτό με τον Ρέιντερς να εξαπολύει δυνατό σουτ με το δεξί περιοχής και να αιφνιδιάζει τον Αρεολά γράφοντας το 0-1 (οι γηπεδούχοι φώναξαν για φάουλ στον Πακετά στην αρχή της φάσης, όμως ούτε ο διαιτητής ούτε το VAR τους δικαίωσε).

Οι Λονδρέζοι απάντησαν με γκολ-πέναλτι του Μπενραχμά στο 67ο λεπτ, ύστερα από άστοχη έξοδο του κίπερ της Άλκμααρ, Ράιαν.

Το γκολ αυτό ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογική διάθεση των γηπεδούχων, με το γκολ της ανατροπής να έρχεται λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 76′ μέσα από φάση διαρκείας, με τον Αντόνιο να υπογράφει το 2-1 με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Κέρερ, Ζουμά, Ράις, Αγκέρντ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Πακετά, Μπενραχμά (90′ Φορνάλς), Μπόουεν, Αντόνιο (79′ Ινγκς)

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Σουγκαβάρα, Μπέκεμα, Χατζηδιάκος, Ντε Βιτ, Κλάσι, Μέινανς, Ρέιντερς, Όντγκααρντ (68′ Λάχντο), Παυλίδης, Φαν Μπρεντερόντε (80′ Μιχάιλοβιτς)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter