Δεν συμβαίνει στην Ελλάδα: Στο εδώλιο ο Σεμπάστιαν Κουρτς

Δεν συμβαίνει στην Ελλάδα: Στο εδώλιο ο Σεμπάστιαν Κουρτς

Ποιος θα το πίστευε στην Ελλάδα πως στις υποβαθμισμένες(sic) χώρες όπως η Αυστρία θα έσερναν στο δικαστήριο έναν πρώην Καγκελάριο ο οποίος κατηγορείται για σκόπιμη ψευδή κατάθεση σε διερευνητική επιτροπή του Κοινοβουλίου τον Ιούνιο του 2020.

Αιτία η προώθηση και ο διορισμός ενός έμπιστου συνεργάτη του, τον Τόμας Σμιντ. Το ερώτημα είναι επίσης πως είχε παράλληλα προσπαθήσει να διαμορφώσει τη σύνθεση του Εποπτικού Συμβουλίου της κρατικής εταιρείας holding ÖBAG.

Ο ίδιος ο πρώην καγκελάριος στην κατάθεσή του μάσησε τα λόγια του αλλά το λόγο τώρα έχει ο Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος και Διαφθοράς καθώς ο Κουρτς ελέγχεται για ψευδή κατάθεση, αδίκημα που σύμφωνα με την αυστριακή νομοθεσία τιμωρείται με έως και τρία χρόνια φυλάκιση.

Βέβαια υπάρχουν στοιχεία κατά του Κουρτς ενώ ο Τόμας Σμιντ βρέθηκε να λέει «Είμαι τόσο χαρούμενος. Λατρεύω τον καγκελάριό μου».

Είναι κρίμα που διάλεξε ο Κουρτς να κάνει καριέρα στην Αυστρία. Την επόμενη φορά να τον ξανασκεφτεί μπας και έρθει κατά την Ελλάδα όπου εδώ όλα είναι ελεύθερα, κανείς δεν ασχολείται με την προώθηση αρίστων, καταλληλότερων και ημετέρων…

Τι ατυχία να γεννιέσαι στην Αυστρία και να συμπεριφέρεσαι σαν Έλληνας (πολιτικός)!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter