Διαψεύδουν κύκλοι του Ευκλείδη Τσακαλώτου επαφές με ΠΑΣΟΚ: «Καμμιά συνάντηση!»

Διαψεύδουν κύκλοι του Ευκλείδη Τσακαλώτου επαφές με ΠΑΣΟΚ: «Καμμιά συνάντηση!»

Φούντωσαν τα σενάρια για ανοίγματα Τσακαλώτου προς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά την έξοδό του από την Κουμουνδούρου και μάλιστα υπήρξε έντονη φημολογία για συναντήσεις του με κορυφαία στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία από τη Βουλή, κατά την ψηφοφορία για την εξεταστική επιτροπή αναφορικά με τα Τέμπη, του βουλευτή βορείου τομέα Αθηνών και πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου , όπως και της βουλευτού Φλώρινας Πέτης Πέρκα (και οι δυο αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με στελέχη της Ομπρέλας). Εχει ενδιαφέρον πώς απαντούν κύκλοι γύρω του πρώην υπουργού σε ερώτηση του Documento για τα περί ανοίγματος στο ΠΑΣΟΚ, για το αν υπήρξε επικοινωνία με την Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη σε συνδυασμό με το ότι επέλεξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος να μην μετάσχει στην ψηφοφορία στη βουλή.

Διαψεύδουν και δίνουν απάντηση που έχει πρόσθετη σημασία από τον τρόπο που αυτή διατυπώνεται: «Καμία συνάντηση!». Μάλιστα, οι συνομιλητές του σκιαγραφούν την αντίδρασή του σε αυτά τα σενάρια (περί συνάντησης και με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο) μεταφέροντας φλεγματική διατύπωση του ίδιου ως εξής :«Αν ποτέ συναντηθώ με κάποιον από το ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος δεν θα είναι στις τοπ 1000 προτεραιότητες!».

Πάντως, έχει σημασία (αφήνει ανοιχτές τις πολιτικές ερμηνείες για την επιλογή αυτή ) πώς εξηγούν την απουσία του από τη βουλή για το ζήτημα της εξεταστικής για τα Τέμπη οι ίδιοι κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρώην υπουργό.

Οπως αναφέρουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε «εσωτερική εκδήλωση» γι’ αυτό δεν ψήφισε…

Διαβάστε επίσης

Αιχμές Πολάκη κατά Τσακαλώτου: Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια

Αποχώρησε η «Ομπρέλα» από τον ΣΥΡΙΖΑ – Οι 46 υπογράφοντες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter