Διεθνής κατακραυγή για την στοχοποίηση της Ολλανδής δημοσιογράφου

Διεθνής κατακραυγή για την στοχοποίηση της Ολλανδής δημοσιογράφου

Η μία την άλλη διαδέχονται οι διεθνείς αντιδράσεις αναφορικά με τη δολοφονία χαρακτήρα που στήθηκε ενάντια στην Ολλανδή δημοσιογράφο Ingeborg Beugel, η οποία εκνεύρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε.

Μετά την παρέμβαση του παρατηρητηρίου Mapping Media Freedom του Ιnternational Press Institute το οποίο έκανε λόγο για «προσπάθειες δυσφήμισης της Ολλανδής δημοσιογράφου» θέση υπέρ της Ingeborg Beugel έλαβε και η οργάνωση «Women In Journalism».

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστική συνέντευξη – Ολλανδή δημοσιογράφος: «Τίποτα πιο προσβλητικό από έναν πρωθυπουργό που λέει ψέματα»

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της, η οργάνωση κάνει λόγο για διαδικτυακή στοχοποίηση της Ingeborg Beugel προσθέτοντας ότι «τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προσπάθησαν να δυσφημήσουν το έργο της». Μάλιστα, με την ίδια ανάρτηση χαρακτηρίζουν ως σεξιστικές ορισμένες από τις εν λόγω επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Ολλανδή ρώτησε τον Μητσοτάκη ότι έχει πει το Συμβούλιο της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Παράλληλα, η «Women In Journalism» καταδικάζοντας την επίθεση συκοφαντίας ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης να ζητήσουν συγνώμη.

Διαβάστε επίσης: IPI εναντίον Μητσοτάκη για τη στάση του απέναντι στην Ολλανδή δημοσιογράφο

Διαβάστε επίσης: Στα «μανταλάκια» το επεισόδιο Μητσοτάκη με την Ολλανδή δημοσιογράφο: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζει αληθινές ερωτήσεις»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter