Δημήτρης Παπαδημούλης: Ουδέποτε έγινε έξωση στην ενοικιάστρια

Δημήτρης Παπαδημούλης: Ουδέποτε έγινε έξωση στην ενοικιάστρια

Ουδέποτε έγινε έξωση σε ενοικιάστρια ακινήτου όπως ψευδώς αναφέρεται σε δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Παπαδημούλης, ή μέλος της οικογένειάς του έκανε έξωση σε μισθώτρια ακινήτου του, συμφωνα με όσα αναφέρει η πληρεξούσια δικηγόρος του Κου Φαίδωνα Παπαδημούλη.

Σε επιστολή της προς «αποκατάσταση της αλήθειας» η δικηγόρος παραθέτει μία σειρά από στοιχεία που αποκαλύπτουν τον «προφανή σκοπό» των δημοσιευμάτων «να σπιλώσουν το όνομα» του Δημήτρη Παδημούλη και της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «Από τα μέσα Οκτωβρίου του 2021 έχει εκδοθεί η υπ’αριθμ. 11083/2021 διαταγή απόδοσης μισθίου του Ειρηνοδικείου Αθηνών η οποία κοινοποιήθηκε στη μισθώτρια» και συνεχίζει εξηγώντας ότι «ο κος Φαίδων Παπαδημούλης ουδέποτε προέβη σε εκτέλεση της ως άνω διαταγής απόδοσης μισθίου μέσω δικαστικού επιμελητή».

Όπως τονίζεται «η μισθώτρια που αναφέρεται στο δημοσίευμα δεν είχε καταβάλει κανένα μίσθωμα μετά την έναρξη της μίσθωσης, ούτε μέχρι σήμερα έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και τα κοινόχρηστα του διαμερίσματος. Αντιθέτως, παρά το γεγονός ότι παρέλαβε το μίσθιο σε πολύ καλή κατάσταση, κατά τη διάρκεια της παραμονής της προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, τις οποίες ουδέποτε αποκατέστησε και οι οποίες ψευδώς αποδίδονται ως ευθύνη του ιδιοκτήτη

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

Ονομάζομαι Καλλιόπη Αναγνωστάκη και σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή, ως πληρεξούσια δικηγόρος του Κου Φαίδωνα Παπαδημούλη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα όσα ψευδώς και με προφανή σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του εντολέως μου καθώς και του πατέρα του Δημητρίου Παπαδημούλη αναπαράγονται από διάφορα δημοσιογραφικά μέσα τις τελευταίες ώρες. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των αναγνωστών σας, αναφέρω τα ακόλουθα:

α) Μολονότι ήδη από τα μέσα Οκτωβρίου του 2021 έχει εκδοθεί η υπ’αριθμ. 11083/2021 διαταγή απόδοσης μισθίου του Ειρηνοδικείου Αθηνών , η οποία κοινοποιήθηκε στη μισθώτρια με την υπ’ αριθμ. 2272 Α/ 20-10-2021 έκθεση επίδοσης του δικαστικού επιμελητή προς γνώση της και προκειμένου να συμμορφωθεί με αυτήν, ο κος Φαίδων Παπαδημούλης ουδέποτε προέβη σε εκτέλεση της ως άνω διαταγής απόδοσης μισθίου μέσω δικαστικού επιμελητή. Αντιθέτως, για λόγους κατανόησης, επιδείκνυε εξακολουθητικά ανοχή στην παραμονή της μισθώτριας, η οποία επί πολλούς μήνες τον διαβεβαίωνε για την αποχώρησή της.

β) Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεχόταν συστάσεις από ενοίκους της πολυκατοικίας, προκειμένου να ασκήσει τα δικαιώματά του σε σχέση με το συγκεκριμένο μίσθιο καθώς υπήρχαν σοβαρά παράπονα για τη μη τήρηση των κανόνων υγιεινής που είχαν προκαλέσει την ανησυχία των γειτόνων. Περαιτέρω, οι κάτοικοι γειτονικών διαμερισμάτων παραπονούντο σε εμένα ότι στο διαμέρισμα δεν κατοικούσε σταθερά η μισθώτρια αλλά έμεναν διαφορετικά άτομα, τα οποία μάλιστα προκαλούσαν κάνοντας θόρυβο σε ώρες κοινής ησυχίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ενόχληση στους γείτονες του διαμερίσματος.

γ) Η μισθώτρια που αναφέρεται στο δημοσίευμα δεν είχε καταβάλει κανένα μίσθωμα μετά την έναρξη της μίσθωσης, ούτε μέχρι σήμερα έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και τα κοινόχρηστα του διαμερίσματος. Αντιθέτως, παρά το γεγονός ότι παρέλαβε το μίσθιο σε πολύ καλή κατάσταση, κατά τη διάρκεια της παραμονής της προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, τις οποίες ουδέποτε αποκατέστησε και οι οποίες ψευδώς αποδίδονται ως ευθύνη του ιδιοκτήτη (επισυνάπτονται φωτογραφίες με την κατάσταση του ακινήτου κατά την έναρξη της μίσθωσης).

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Φαίδων Παπαδημούλης επέδειξε υποδειγματική ανοχή και υπομονή και παρά τις πιέσεις από γείτονες να προβεί σε εκτέλεση της ανωτέρω διαταγής απόδοσης, μέχρι και σήμερα ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ να εξώσει τη συγκεκριμένη μισθώτρια.

Τα ανωτέρω επιβεβαιώνω ως απολύτως αληθή.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter