Δυο «ξένοι» στην ίδια πόλη

Δυο «ξένοι» στην ίδια πόλη

Πως τα φέρνει η ζωή μερικές φορές! Οι φωτογραφίες βέβαια από την παρέλαση της 28ης στη Θεσσαλονίκης όπου η εθιμοτυπία έκανε τη δουλειά της και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης έκατσαν πλάι πλάι.

Εκτός από τον Νίκο Δένδια (ΥΠΕΞ) που εκπροσωπούσε τον πρωθυπουργό και με τον οποίο χαρετήθηκε θερμά ο κ. Κασσελάκης, παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Επικρατείας Γιάννης Μπρατάκος, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, βουλευτές και άλλοι.

Τι κι αν κοιτάξαμε όλες τις φωτογραφίες… Ο ένας κοίταζε δεξιά ο άλλος αριστερά. Πάντως για να μην υπερβάλλουμε ένα “Χρόνια Πολλά” το είπαν κατά την άφιξη, λένε μάλιστα πως μίλησαν και για ένα με δύο λεπτά.

Κατά τα άλλα ευτυχώς που πέρασαν και κάποιοι γνωστοί και κινήθηκαν.

Οι κακές γλώσσες είπανε πως λείπει ανάμεσα ο Χάρης Δούκας, αλλά κακές γλώσσες είναι μην τις ακούτε.

Άλλοι έλεγαν πως δεν έχουν κοινά οράματα, κάποιοι πιο κακεντρεχείς πως ο ένας δεν έχει όραμα, αλλά κι αυτά είναι κακίες.

Το βέβαιο είναι πως ο ένας μάλλον ήθελε να μιλήσει, την επικοινωνία την έχει στο τσεπάκι του, ο άλλος είναι λίγο βαρύς στις κοινωνικές (και πολιτικές) σχέσεις.

Πάντως τέλειωσε η καταναγκαστική εργασία χωρίς προσέγγιση και με ένα ΟΧΙ παραπάνω!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter