Εδώ ο κόσμος πνίγεται και ο Μπέος… τραγουδάει

Εδώ ο κόσμος πνίγεται και ο Μπέος… τραγουδάει

Η πόλη του Βόλου έχει κυριολεκτικά βουλιάξει, οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση για τις ήδη κατεστραμμένες περιουσίες τους. Ενώ ο κόσμος αγωνιά για την επόμενη ημέρα, ο Αχιλλέας Μπέος διοργανώνει συναυλίες και… τραγούδια πάνω στις λάσπες. Τα έσοδα, μάλιστα, θα διατεθούν για να χτιστεί ένα ακόμα σχολικό συγκρότημα…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TheNewsPaper.gr ο δήμαρχος Βόλου, ετοιμάζει «υπερ – συναυλία» στον κατεστραμμένο Βόλο με όλα τα πρώτα ονόματα της πίστας. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη υποσχεθεί στους κατοίκους φαντασμαγορικά Χριστούγεννα και τώρα ετοιμάζει συναυλίες, ενώ ο κόσμος ανησυχεί για την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με το TheNewsPaper.gr ο Αχιλλέας Μπέος, «διατηρώντας φιλικές σχέσεις με πολλά κορυφαία ονόματα της σόουμπιζ, έχει ήδη κλείσει τους τραγουδιστές που θα πλαισιώσουν αυτή την συναυλία. Όπως αποκαλύπτει το πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τη Λένα Ζευγαρά, ο οποίοι θα έρθουν χωρίς να πληρωθούν προσφέροντας στον δοκιμαζόμενο Βόλο την απλόχερη βοήθειά τους».

Στόχος της… «υπερσυναυλίας» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα και να χτιστεί ένα ακόμα σχολικό συγκρότημα στην πόλη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter