Έφη Αχτσιόγλου: «Προϋπολογισμός άδικων και αδιέξοδων πολιτικών»-«Υπόλογος απέναντι στον λαό ο Μητσοτάκης»

Έφη Αχτσιόγλου: «Προϋπολογισμός άδικων και αδιέξοδων πολιτικών»-«Υπόλογος απέναντι στον λαό ο Μητσοτάκης»

«Καταψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που σφραγίζει μια πολιτική αδικιών και πολλαπλασιασμού των αδιεξόδων για την πλειονότητα των πολιτών», τόνισε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για την Κύρωση Κρατικού Προϋπολογισμού 2023, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όπως υποστήριξε η κ. Αχτσιόγλου, είναι «ένας προϋπολογισμός που ευτυχώς όμως θα έχει τη σύντομη διάρκεια ζωής της κυβέρνησης που τον εισηγείται. Σε λίγο καιρό οι πολίτες θα δώσουν την εντολή σε μια προοδευτική κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα δικαιοσύνης παντού: Στην οικονομία, στην κοινωνία, στο κράτος».

Παράλληλα, η Έφη Αχτσιόγλου, αναφερόμενη στην υπόθεση των υποκλοπών, σχολίασε ότι «η συζήτηση του προϋπολογισμού γίνεται στη δίνη μιας πρωτοφανούς θεσμικής και πολιτειακής κρίσης».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι απλά έκθετος. Είναι υπόλογος. Και δεν είναι υπόλογος απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, αλλά απέναντι στον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι «κανονικά, σήμερα δεν θα έπρεπε να συζητάμε τον προϋπολογισμό αυτής της κυβέρνησης. Διότι αυτή η κυβέρνηση, αν είχε ίχνος πολιτικής ευθιξίας, θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί».

Διαβάστε επίσης:

Έφη Αχτσιόγλου: Το σόου τελείωσε-Διαλυμένη η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων

Έφη Αχτσιόγλου: Απότομη προσγείωση Μητσοτάκη στην πραγματικότητα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter