«Έφυγε» στα 57 του χρόνια ο Στέφαν Ντεμόλ

«Έφυγε» στα 57 του χρόνια ο Στέφαν Ντεμόλ

Ο Στέφαν Ντεμόλ, πρώην προπονητής του Αιγάλεω (2004-05) και του ΠΑΣ Γιάννινα (2010-11), έφυγε χθες βράδυ (22/6) από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Βελγίου.

Ο παλιός κεντρικός αμυντικός της εθνικής Βελγίου, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στον Πανιώνιο για ένα εξάμηνο (1995) όπου έκανε τρεις εμφανίσεις, αρκετό καιρό τώρα, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και χθες υπέστη καρδιακή προσβολή όπως αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ.

Ο Ντεμόλ πέρα από τις 38 συμμετοχές του στην εθνική έμεινε στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου για το γκολ (το 3ο) που σημείωσε στο 102’ της παράτασης στα προημιτελικά του Μουντιάλ 1986 στο Μεξικό, με αντίπαλο τη Σοβιετική Ένωση και έστειλε το Βέλγιο στα ημιτελικά της διοργάνωσης (4-3 το τελικό σκορ). Ηταν ένα αξέχαστο ματς στο οποίο σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες διαιτητικές σφαγές στο ποδόσφαιρο (σε βάρος των Σοβιετικών…).

Ο Ντεμόλ το 2000 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ακολούθησε το δρόμο της προπονητικής, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τους πάγκους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter