ΕΙΟ: Φεστιβάλ «Ιστιοπλοΐα Γένους Θηλυκού»

ΕΙΟ: Φεστιβάλ «Ιστιοπλοΐα Γένους Θηλυκού»

Μονοήμερο φεστιβάλ «Ιστιοπλοΐα Γένους Θηλυκού» διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το προσεχές Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Athens International Sailing Center. Είναι δωρεάν για το κοινό και όσες θέλουν να συμμετέχουν.

Το πρόγραμμα θέλει μαμάδες και κόρες, νεαρές και έφηβες γυναίκες να ζήσουν την υπέροχη εμπειρία της ιστιοπλοΐας, να γοητευτούν από την ελευθερία και τη χαρά που προσφέρει, και να αποφασίσουν να κάνουν μια «επαναστατική» αλλαγή στην δύσκολη καθημερινότητα τους.

Να βάλουν την ιστιοπλοΐα ουσιαστικά στη ζωή τους. Να εκπαιδευτούν, να προπονηθούν και -γιατί όχι – να πάρουν μέρος σε αγώνες και να κερδίσουν επιβραβεύοντας επιπλέον τον εαυτό τους με την βελτίωση της ψυχικής και σωματικής τους ευεξίας.

Το φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν οι Ναυτικοί όμιλοι της ΕΙΟ, ξεκινάει στις 9 το πρωϊ με την άφιξη των συμμετεχόντων. Από τις 10.00 μέχρι τις 16.00 θα γίνει παρουσίαση αθλημάτων και γνωριμία με τα σκάφη. Η τελετή λήξης θα είναι από τις 16.00 μέχρι τις 17.00, ενώ στη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν και παράλληλες δράσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter