Έκρυθμη η κατάσταση στα αποδυτήρια της Νάπολι και… ανταρσία των παικτών της

Έκρυθμη η κατάσταση στα αποδυτήρια της Νάπολι και… ανταρσία των παικτών της

Η νέα γκέλα της Νάπολι, αυτή τη φορά για το Τσάμπιονς Λιγκ όπου χθες (5/11) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αυστριακή Ζάλτσμπουργκ, προκάλεσε την έκρηξη που όλοι περίμεναν στο… καζάνι που σιγόβραζε εδώ και εβδομάδες στον ιταλικό νότο.

Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας βάρυναν για τα καλά το κλίμα και η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Με αποκορύφωμα τη χθεσινοβραδινή… ανταρσία των παικτών που δεν άκουσαν την εντολή της διοίκησης να «μαντρωθούν» σε ξενοδοχείο μετά τον αγώνα αλλά έφυγαν με τα αυτοκίνητα τους για τα σπίτια τους…

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Μετά την ήττα της ομάδας από την Ρόμα το περασμένο Σάββατο στο «Ολίμπικο», ο ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι» Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και προχώρησε σε… απομόνωση παικτών και προπονητικού τιμ. Ο Κάρλο Αντσελότι όμως, διαφώνησε με το μέτρο και μάλιστα είχε εκφράσει δημοσίως την άποψη του, κάτι που επανέλαβε και χθες βράδυ μετά το 1-1 με την Ζάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, μόλις έμαθαν ο Ιταλός προπονητής και οι παίκτες του, την απόφαση του ιδιοκτήτη για «μάντρωμα» σε ξενοδοχείο στα προάστια της πόλης η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει στα αποδυτήρια. Πρώτος «επαναστάτησε» ο Αντσελότι που αρνήθηκε να πάει στη συνέντευξη Τύπου, παρά το γεγονός ότι ήταν υποχρεωμένος να το κάνει σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA. Η απουσία του θα σημάνει βαρύ πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Όμως το καζάνι έσκασε μόλις το έμαθαν οι ποδοσφαιριστές που έγιναν έξω φρενών κι επικράτησε χάος.

Το τρομερό είναι πως ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε την απόφασή του, όχι ο ίδιος ή κάποιο μέλος της διοίκησης απευθείας στους παίκτες και τους προπονητές αλλά μέσω… συνέντευξης του σε ραδιοφωνικό σταθμό! «Η Νάπολι θα είναι σε καραντίνα μέχρι την Κυριακή. Δεν πρόκειται για τιμωρία αλλά για δημιουργική κίνηση…» είπε ο ιδιοκτήτης και άναψε το φιτίλι…

Ύβρεις κατά της διοίκησης, νεύρα τεντωμένα, κλωτσιές σε ντουλάπες, κουβάδες, ιπτάμενα μπουκάλια. Μόλις ξέσπασαν και ξεπέρασαν το αρχικό σοκ οι παίκτες, ξεκίνησαν να επικοινωνούν με τους δικηγόρους και τους ατζέντηδες τους, για να δουν πώς πρέπει να αντιδράσουν και τι πρέπει να κάνουν τις επόμενες μέρες. Η άμεση απόφαση τους πάντως, ήταν το… αντάρτικο. Αρνήθηκαν όλοι να επιβιβαστούν στο πούλμαν του συλλόγου που θα τους μετέφερε στο “Castel Volturno”, εκεί όπου θα παρέμεναν μέχρι το κυριακάτικο παιχνίδι για το καμπιονάτο και έφυγαν από το γήπεδο με τα αυτοκίνητά τους!

Οργισμένοι πάντως με τα άσχημα αποτελέσματα είναι και οι οπαδοί της Νάπολι καθώς μέσα σε τρεις Κυριακές είδαν την ομάδα τους εκεί που ήταν μια ανάσα από την κορυφή του Καμπιονάτο, εντούτοις βρέθηκε εκτός πρώτης εξάδας! Κι αυτό γιατί, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της ΣΠΑΛ, ακολούθησε το εντός έδρας 2-2 με την Αταλάντα και το περασμένο Σάββατο η Νάπολι έχασε εκτός έδρας 2-1 από την Ρόμα.

Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση του Ντε Λαουρέντις για το «αντάρτικο» και φυσικά, τι θα κάνει ο Κάρλο Αντσελότι αν ο ιδιοκτήτης επιμείνει σε… μάντρωμα της ομάδας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter