Έκθετος ο Λαζαρίδης για τους «επιζώντες» στα Τέμπη – Αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις μετά τον σάλο (Video)

Έκθετος ο Λαζαρίδης για τους «επιζώντες» στα Τέμπη – Αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις μετά τον σάλο (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει η φράση του βουλευτή της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής, όπου υποστήριξε χωρίς περιστροφές ότι το μπάζωμα στην περιοχή της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη έγινε επειδή «έπρεπε να επιχειρήσουν οι γερανοί γιατί ακούγονταν ακόμα φωνές».

Η σοκαριστική δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σήμερα το πρωί τονίζει: «Υπήρχαν, δηλαδή, έξι ημέρες μετά επιζώντες κάτω από τα βαγόνια; Υπήρχαν όντως, τόσες ημέρες μετά το δυστύχημα, θύματα που χαροπάλευαν και καλούσαν σε βοήθεια; Ή μήπως ο κύριος Λαζαρίδης φτάνει στο σημείο να διατυπώσει ένα τόσο μακάβριο ψέμα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;».

Ωστόσο, αντί ο βουλευτής να ανασκευάσει ή να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε, μιλώντας αργότερα την ίδια ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Attica και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χουδαλάκη, επί της ουσίας αρνήθηκε να απαντήσει, κάνοντας λόγο για fake news του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα αντιπαρατέθηκε έντονα με τον δημοσιογράφο που επέμενε στην ερώτησή του σχετικά με το αν υπήρχαν πράγματι επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια των τρένων ακόμη και έξι ημέρες μετά το δυστύχημα, λέγοντας ότι θα απαντήσει όπως θέλει ο ίδιος, φτάνοντας στο σημείο να επιχειρήσει να μεταφέρει την κουβέντα ακόμη και στο θέμα των εταιρειών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Όταν δέχτηκε ακόμη εντονότερη δημοσιογραφική πίεση, ο Μακάριος Λαζαρίδης, επιμένοντας στην τακτική της μη απάντησης και λέγοντας ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Έντονη ήταν η αντίδραση και της Δώρας Αυγέρη η οποία ήταν καλεσμένη στην ίδια εκπομπή λίγο αργότερα. Σχολιάζοντας τη στάση του Μακάριο Λαζαρίδη, η Δώρα Αυγέρη έβαλε το επίμαχο απόσπασμα να παίζει στο κινητό της και το κόλλησε στο μικρόφωνό της προκειμένου να ακούσουν οι τηλεθεατές ότι αυτό που λίγο πριν είχε υποστηρίξει ο βουλευτής της ΝΔ ότι δεν είπε ποτέ, είχε ειπωθεί επακριβώς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter