Έμφαση στο κοινοβουλευτικό έργο από Κασσελάκη – Μπαράζ συναντήσεων με τομεάρχες

Έμφαση στο κοινοβουλευτικό έργο από Κασσελάκη – Μπαράζ συναντήσεων με τομεάρχες

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με τομεάρχες είχε στο γραφείο του στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης από το πρωί της Τρίτης, με στενούς συνεργάτες του προέδρου να επισημαίνουν στο documentonews.gr πως από εδώ και στο εξής σκοπεύει να περνά πολύ περισσότερο χρόνο στο Κοινοβούλιο προκειμένου να παρακολουθεί πιο στενά το έργο που παράγει η ΚΟ του κόμματος.

Μπορεί να αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Προεδρείου της ΚΟ του κόμματος, όμως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον τομεάρχη Ναυτιλίας, Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τον τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας, Συμεών Κεδίκογλου, τον τομεάρχη Δικαιοσύνης, Γιάννη Σαρακιώτη, και την αν. τομεάρχη Δικαιωμάτων και Ισότητας, Έλενα Ακρίτα.

Οι διαδοχικές συναντήσεις είχαν σκοπό τόσο τον συντονισμό σε επίπεδο κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων όσο και πολιτικές πρωτοβουλίες τοπικού χαρακτήρα, καθώς οι τρεις εκ των τεσσάρων τομεαρχών είναι βουλευτές επαρχίας. Παράλληλα, οι συναντήσεις αυτές είχαν και τον χαρακτήρα «ζυμώματος» του προέδρου με τα εν λόγω στελέχη, αφού οι πυκνές εξελίξεις από την ημέρα εκλογής του Στ. Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος δεν του είχαν αφήσει περιθώρια για κατ΄ίδιαν συζητήσεις.

Επόμενα βήματα

Η συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, ενώ για την Παρασκευή έχει οριστεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και θα ακολουθήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο η Κεντρική Επιτροπή. Στην αυριανή συνεδρίαση θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της αντικατάστασης της Αθηνάς Λινού, η οποία παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας, με τις πληροφορίες να θέλουν ήδη «κλειδωμένο» το όνομα του βουλευτή που θα την αντικαταστήσει.

Στις διαδικασίες που θα διεξαχθούν από την Παρασκευή και έπειτα στο τραπέζι θα πέσει η πρόταση Ραγκούση, Θεοχαρόπουλου και Ζαχαριάδη για την ένταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα των ευρωσοσιαλιστών, ενώ αναμένεται να κατατεθεί και η πολυσυζητημένη «πλατφόρμα» Τεμπονέρα.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Καπνισάκης: Ο Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση Μητσοτάκη το 2019 για υπουργοποίηση

Κασσελάκης από Λιπάσματα Καβάλας: «Πρωθυπουργός της κωλοτούμπας» ο Μητσοτάκης

Στέφανος Κασσελάκης: «Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη»» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter