Εμπαιγμός από το Πρωτοδικείο Πειραιά – Ώρες άφαντη η έδρα σε δίκη στις φυλακες Κορυδαλλού

Εμπαιγμός από το Πρωτοδικείο Πειραιά – Ώρες άφαντη η έδρα σε δίκη στις φυλακες Κορυδαλλού

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση και εμπαιγμό με απόλυτη ευθύνη του Πρωτοδικείου Πειραιά καταγγέλλουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορουμένων για ρίψη μολότοφ στην τροχαία Πειραιά τον Νοέμβριο του 2021.

Η δίκη ορίστηκε -χωρίς προφανή λόγο- να διεξαχθεί στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλάκων Κορυδαλλού, με πρόσχημα μάλιστα τη μη παρεμπόδιση της διαδικασίας και την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης καθώς οι δυο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων συμπληρώνουν το 18μηνο της προσωρινής κράτησης την Κυριακή 14 Μαΐου.

Συνήγοροι υπεράσπισης, βρίσκονται στην αίθουσα από τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας – όπως είχε οριστεί η ώρα της έναρξης της διαδικασίας- ενώ τουλάχιστον δυο ώρες μετά, δεν έχουν εμφανιστεί, ούτε μάρτυρες, ούτε κατηγορούμενοι, ούτε τακτικοί και λαϊκοί δικαστές.

Πρόκειται για μια δίκη η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι κατηγορούμενοι οι οποίοι βαραίνονται μεταξύ άλλων και με την κατηγορία της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, μετά τη ρίψη τεσσάρων μολότοφ έξω από το κτίριο της τροχαίας Πειραιά, βρίσκονται πάνω από ένα χρόνο προφυλακισμένοι στα καταστήματα κράτησης Αυλώνα και Κορυδαλλού.

Δείτε επίσης: Επίθεση στην Τροχαία Πειραιά: Ευρήματα σε βάρος των δύο συλληφθέντων ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter