Ένταση στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Έχασε τον έλεγχο ο Μαρκόπουλος

Ένταση στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: Έχασε τον έλεγχο ο Μαρκόπουλος

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρόεδρος της Εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών, Δημήτρης Μαρκόπουλος, μετά την κριτική της εισηγήτριας της Πλεύσης Ελευθερίας, Ελένης Καραγεωργοπούλου, περί αυθαίρετης ανάληψης χρέη προεδρεύοντα από τον βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη.

Η κ. Καραγεωργοπούλου, προχωρώντας σε επικρίσεις κατά του προεδρείου επί διαδικαστικών θεμάτων άνευ πολιτικής ουσίας, στηλίτευσε το γεγονός ότι ο Δ. Μαρκόπουλος έλειπε επί 35 λεπτά από την έδρα και τον αναπλήρωσε το μέλος της πλειοψηφίας, Μ. Λαζαρίδης, διότι από τη συνεδρίαση απουσιάζει και η αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα.

Τότε, ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο οποίος έχει προκαλέσει τη μήνη συγγενών θυμάτων διότι χαρακτήρισε «γουρλίδικη» την Εξεταστική και αναγκάστηκε να ζητήσει δις συγγνώμη, απάντησε σε έντονο ύφος, χάνοντας την ψυχραιμία του.

Κατηγόρησε την κ. Καραγεωργοπούλου πως του κάνει μπούλινγκ (!), ρωτώντας την μήπως της έστειλε μήνυμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να προβεί σε αυτό το σχόλιο. «Σταματήστε αυτό το παιχνίδι στα πτώματα των παιδιών» φώναξε, με τη βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας να αντιτείνει: «Εσείς είπατε την Επιτροπή… γουρλίδικη».

«Θα μου πείτε γιατί βγήκα για λίγο διάστημα ενώ είμαι από τις 10 το πρωί;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Έχετε ξεφύγει… Δεν θα κανιβαλίζετε τη διαδικασία και δεν θα υποβάλλετε σε μπούλινγκ τους συναδέλφων σας {…} Δεν είστε δασκάλα μου για να σας ζητήσω την άδεια και δεν σας επιτρέπω αυτό το ιταμό ύφος».

Τη σκυτάλη πήρε ο εξίσου… ψύχραιμος εισηγητής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο οποίος υποστήριξε πως η βουλευτής της αντιπολίτευσης ζει σε έναν δικό της κόσμο «ονειρικά πλασμένο». «Δεν έχετε καταλάβει πού βρίσκεστε…» σχολίασε και κατηγόρησε την κ. Καραγεωργοπούλου για ψευδείς ισχυρισμούς σε σχέση με την αφαίρεση του λόγου από έτερο βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης: Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Πυρά» κατά Μαρκόπουλου – «Τραγωδίες έγιναν και αλλού…» λέει ο Χρυσοχοΐδης

Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση, θα είχε αποτραπεί το δυστύχημα» λέει κι άλλος μάρτυρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter